Íme, a topless Kate Upton címlapfotózás közben - csupasz testrészek, forró videó!

címlapfotó topless meztelen Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A GQ címlapfotózása valóságos élmény volt mindenki számára: Kate Upton azzá tette. 

A szuperszexi modell, Kate Upton dús kebleit bárki szívesen csodálja, leginkább akkor, amikor nem fedi azt semmi. Korábban egy botrányos videóban mutatta meg fedetlen kebleit, legutóbb pedig egy férfimagazin címlapfotózásán, ahol bizony mindig lekerülnek a felsők. És ha még egy slag, egy zászló meg egy jégkrém is előkerül, akkor igazán forróvá válik a hangulat.

Jól kezdődik a nap: hatalmas dekoltázst villantott Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20150720-jol-kezdodik-a-nap-hatalmas-dekoltazst-villantott-amber-rose-aki-a-kisfiaval-sebastiannal-setalt.htmlAmber Rose sokszor, sokféleképpen mutatta már meg nekünk a dekoltázsát. Ezúttal sem rejtette véka alá gömbölyded idomait. Intim--Mitől lesz valaki nagylelkű?http://www.life.hu/intim/20150720-tudosok-azt-talaltak-hogy-az-onzetlensegnek-egy-egyszeru-szamitogepes-modelljevel-meg-lehet.htmlTudósok azt találták, hogy az önzetlenségnek egy egyszerű számítógépes modelljével meg lehet jósolni, mikor lesz az ember jószívű, illetve, hogy a nagylelkűség néha miért esik olyan nehezére az embernek.IntimThinkstockÚjabb brutáldögös dekoltázs by Voksán Virághttp://www.life.hu/intim/20150717-ujabb-brutaldogos-dekoltazs-by-voksan-virag.htmlVoksán Virág nem szűkölködik szexi szelfikben.IntimOrigoItt a merevedést elrejtő férfi alsóneműhttp://www.life.hu/intim/20150717-itt-a-merevedest-elrejto-ferfi-alsonemu.htmlA forradalmi boxeralsó megkímél a szexuális izgalmi állapot negatív következményeiről. A beépített védőréteg ugyanis elrejti az erekciót – állítják a feltalálók.IntimOrigoHoppá! Egyre dögösebb VV Seherezádé http://www.life.hu/intim/20150716-egyre-dogosebb-vv-seherezade-facebookjan-osztott-meg-egy-fotot.htmlVV Seherezádé több felkérést is kapott a villában való szereplése után; próbálkozott modellként, GO GO táncoskét, sőt, még lemezlovasként is - a külső adottságai mindegyikhez megvoltak.IntimOrigoSzexmasszőrök dolgoztak Pécsi Ildikóék lakásában?http://www.life.hu/intim/20150711-szexmasszorok-dolgoztak-pecsi-ildikoek-lakasaban.htmlA Blikk értesülései szerint Pécsi Ildikóék belvárosi lakásában szexmasszázsokat kérhettek maguknak az ide betérő vendégek.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.