Újra szerelmes Németh Kristóf

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Játékszín Németh Kristóf szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-színházigazgató új párja a Budapesti Operettszínház egyik táncosa, Adler Judit. 

"Abban sem voltam biztos, hogy ennyi idő után még így ki tud virágozni a szíve az embernek" - mondta Németh Kristóf a Fókusznak. "De ez most nagyon nagy boldogság. Sok éve nem éreztem már, hogy egy párkapcsolatban még egyszer otthon érezhetném magam, de ez most változott. Egy ideje úgy érezzük, egyre gyöngédebb érzelmeket táplálunk egymás iránt. Persze egy kapcsolat kezdete sok kérdést felvet, pláne, ha abban nem csak két ember vesz részt. Nekem volt egy családom, és a fiam ma is a legfontosabb" - tette hozzá.

"Judit nagyon szép lány, így nem csoda, hogy Kristóf szinte azonnal kiszúrta a próbákon. Sokáig kerülgették egymást, de végül egészen a június végi premierpartiig vártak azzal, hogy összejöjjenek. Úgy tudom, Kristóf nagyon odavan a lányért, már szerelemről, nagy érzelmekről beszél, Juci azonban egyelőre még óvatosabb, szeretné megvárni, mi lesz ebből, hiszen alig pár hete vannak együtt"árulta el a lány egyik ismerőse a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.