Czeizel Endre fiatal szeretője megfogadta: soha nem lesz más férfi az életében

genetikus orvos szerető Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal joghallgató 23 évesen szeretett bele a világhírű orvos-genetikusba, aki évek óta küzd a leukémiával. A lány akkor megfogadta: soha nem lesz más férfi az életében.

A 80 éves Czeizel Endrével a Hot! magazin készített interjút, melyben hosszan beszélgettek vele a betegségéről, a gyermekeiről, sőt még a 23 éves fiatal szeretője, Dóri is szóba került. A joghallgató 23 évesen szeretett bele az orvos-genetikusba, és akkor megfogadta: soha nem lesz más férfi az életében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A professzor mondta neki, hogy megőrült, de a lány ragaszkodott az elképzeléséhez, és már két gyermeket is szült Czeizelnek.

Cindy Crawford csupasz mellekkel mászkál az erdőbenhttp://www.life.hu/intim/20150724-cindy-crawford-csupasz-mellel-maszkal-az-erdoben-a-csaladi-nyaralason.htmlA szupermodell meghitt családi nyaraláson pihen a napokban. Az idilli környezetben Cindy Crawford szívesen mászkál lenge cuccban, vagy akár toplessben is.Intim--Wow! Összejött a Bosszúállók két sztárja!http://www.life.hu/intim/20150724-osszejott-a-bosszuallok-ket-sztarja-elizabeth-olsen-es-tom-hiddleston.htmlMost már biztos: egymásba szeretett a Marvel-univerzum két sztárja, Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston. Intim--Rendőrök szakították meg a sikítozós szexethttp://www.life.hu/intim/20150724-rendorok-szakitottak-meg-a-sikitozos-szexet.htmlKözel háromnegyed óráig sikítozott egy 20 éves lány szex közben, a szomszédok azt hitték, valami baj van, és rendőröket hívtak.IntimThinkstockA nap játéka: Orgazmus vagy jó kaja?http://www.life.hu/intim/20150723-orgazmusa-van-a-reklamszereplonek-vagy-jot-eszik.htmlMi a közös a szexben és az evésben? Ha jó, akkor tuti felnyögsz. Intim--Kitartott összeégett arcú szerelme mellett a férfihttp://www.life.hu/intim/20150723-turia-pitt-and-michael-hoskin.htmlTuria Pitt 2011-ben szenvedett életveszélyes sérüléseket, amikor a lángok bekerítették egy 100 km-es ultramaratoni versenyen Nyugat-Ausztráliában. Számtalan műtéten esett át. IntimOrigoHoppá! Meggyűrűzték Dobó Katát?http://www.life.hu/intim/20150723-dobo-kata-szinesznot-anger-zsolt-talan-eljegyezte.htmlHabár a színésznő csak manikűrjét akarta megmutatni legújabb Facebook-fotóján, nekünk mégis a csillogó gyűrűjén akadt meg a szemünk.IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.