fehérnemű beindulás szívecske Justin Bieber házas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ifjú zenész Instagram oldalán osztotta meg, hogy milyen szívesen lenne a 44 éves, és mellesleg házas, Kelly Ripa selyemfiúja.

A meztelen seggel csónakázó Bieber fehérneműs képet posztolt a színésznőről, és mellé a következőket írta: „Hűha, Kellytől teljesen beindulok. Tudom, hogy házas, nem akarok tiszteletlen lenni.” Persze a szívecskés szemű emotikon sem maradhatott el.

Ezt a fotót posztolta Justin Bieber Forrás: Instagram/Justin Bieber

Kelly Ripa férje vajon mit szól mindehhez?

Rendőrök szakították meg a sikítozós szexethttp://www.life.hu/intim/20150724-rendorok-szakitottak-meg-a-sikitozos-szexet.htmlKözel háromnegyed óráig sikítozott egy 20 éves lány szex közben, a szomszédok azt hitték, valami baj van, és rendőröket hívtak.IntimThinkstockElkelt a kebelcsoda? Megkérték Kate Upton kezéthttp://www.life.hu/intim/20150724-kate-uptont-eljegyezte-justin-verlander-baseball-jatekos.htmlNapjaink egyik legszexibb nője, a kebelcsodaként emlegetett Kate Upton kezét baseballjátékos szerelme, Justin Verlander kérte meg. IntimOrigoMeglepő fordulat! Negyedik házassági évfordulója után elválik Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20150724-kate-moss-modell-es-jamie-hince-rocksztar-negy-ev-utan-elvalnak.htmlKate Moss és Jamie Hince házassága négy év után véget ért. A hivatalos válási folyamat elindítása a szupermodellre vár.Intim--Jane Fonda tudja milyen a jó szex 50 felett - és nem fél elmondani!http://www.life.hu/intim/20150721-jane-fonda-szex-tippek-okossag-kivanas.htmlA színésznő 77 évesen is nyíltan vállalja, hogy aktív szexuális életet él, állítása szerint soha nem töltötte el akkora örömmel egy forró összebújás, mint jelenlegi életszakaszában. Íme néhány Fondaista tipp a jobb szexhez, egyenesen Jane hálószobájából. Intim--Voksán Virág fenekét sosem láthattad ilyen közelről – Fotó!http://www.life.hu/intim/20150724-voksan-virag-feneket-meg-sosem-lathattuk-ilyen-kozelrol-foto.htmlElképesztően szexi fotót töltött fel magáról Voksán Virág. A DJ rendszeresen lepi meg a rajongóit villantós képekkel, de most nagyon közelről vehettük szemügyre az egyik testrészét.IntimFotó: Rostás Bianka/Life.huHoppá! Meggyűrűzték Dobó Katát?http://www.life.hu/intim/20150723-dobo-kata-szinesznot-anger-zsolt-talan-eljegyezte.htmlHabár a színésznő csak manikűrjét akarta megmutatni legújabb Facebook-fotóján, nekünk mégis a csillogó gyűrűjén akadt meg a szemünk.IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.