Rendőrök szakították meg a sikítozós szexet

Forrás: Thinkstock -
szex rendőr hangos szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel háromnegyed óráig sikítozott egy 20 éves lány szex közben, a szomszédok azt hitték, valami baj van, és rendőröket hívtak.

Olyan hangok hallatszódtak ki a bajorországi lakásból, mintha az ott lakó férfi bántalmazná a barátnőjét, holott épp csak egy vadabb aktus zajlott. Rendőröket hívtak a szomszédok, akik viszont hiába kopogtak, nem engedték be őket, így be kellett törniük az ajtót.

Forrás: Thinkstock

A hálószobában találtak rá a párra, akik szadomazo szexszel szórakoztatták egymást, és ennek örültek olyan hangosan. A rendőrök felszólították őket arra, hogy legközelebb halkabban élvezkedjenek. A hatóság egyébként marihuánát is talált a lakásban, ezért feljelentést tett a tulajdonos ellen.

Legalább egy pasi van Győrben, aki három órán át bírja

Májusban számoltunk be róla, hogy cirkalmas figyelmeztetést tett ki az egyik lakó egy győri társasház lépcsőházában. Arra hívja fel az egyik első emeleten lakó hölgy figyelmét, hogy mások nem kíváncsiak a három órán át tartó együttlét részleteire. Olvasd el, mit üzent!
Néha kell, hogy fájjon! Az élet útjelző táblái megmutatják, jó irányba haladunk-ehttp://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-hibakra-konfliktusokra-kudarcokra-es-betegsegekre-is-szukseg-van.htmlA tudomány nem fedezett még fel semmilyen védőoltást, ami megvédene minket saját magunktól.IntimThinkstockMi már unjuk, ők még nem? Ismét szakított Katy Perry és John Mayerhttp://www.life.hu/intim/20150724-ismet-szakitott-katy-perry-es-john-mayer.htmlEgy kezünkön már biztosan nem tudjuk megszámolni, hányszor szakított, majd békült ki újra Katy Perry és John Mayer. A napokban ismét különvált a sztárpár, de csak az a kérdés, ez vajon meddig tart?Intim--Jane Fonda tudja milyen a jó szex 50 felett - és nem fél elmondani!http://www.life.hu/intim/20150721-jane-fonda-szex-tippek-okossag-kivanas.htmlA színésznő 77 évesen is nyíltan vállalja, hogy aktív szexuális életet él, állítása szerint soha nem töltötte el akkora örömmel egy forró összebújás, mint jelenlegi életszakaszában. Íme néhány Fondaista tipp a jobb szexhez, egyenesen Jane hálószobájából. Intim--Rita Ora méretes, flitteres dekoltázsa ma mindent visz!http://www.life.hu/intim/20150723-rita-ora-enekesno-meretes-flitteres-dekoltazsa-ma-mindent-visz.htmlA stílusikonként emlegetett énekesnő nagyon büszke lehet formás kebleire, hiszen rendre megvillantja őket férfi rajongói nagy örömére. IntimOrigoLábfetisiszták, figyelem! Ezen az oldalon csekkolhatod a sztárok testrészeithttp://www.life.hu/intim/20150722-egy-uj-weboldalon-mostantol-te-is-megnezheted-kozelebbrol-a-sztarok-also-vegtagjait.htmlElképesztő oldalra bukkantunk a minap. A Wikifeet elnevezésű weboldalon több mint 300 ezer pár sztárlábat vehetünk közelebbről szemügyre.Intim--Vau, micsoda frigy! Meghalt a nő első férje, egy macska - Hozzáment a kutyájáhozhttp://www.life.hu/intim/20150722-hozzament-kutyajahoz-egy-no.htmlAz ember legjobb barátja, a kutya. De mi a helyzet akkor, ha az ember férje egy kutya? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.