Baukó Éva elégedett a csúnyájával: "Az enyém baba"

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
plasztika intim punci Baukó Éva testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt rendezték meg azt az intim szépségversenyt, amelyen két magyar hölgy is előkelő helyen végzett. 

A verseny kapcsán felmerült a kérdés: vajon celebjeink elégedettek a saját intim testrészeikkel? A Bors megkérdezte Baukó Évát, neki mi a véleménye minderről. Éva pedig nem rejtette véka alá gondolatait: "Nekem szerencsére nincs salátám, az enyém baba. Elégedett vagyok vele, nem volt még panasz soha rá, és egyelőre nem szültem, így nem kell fiatalítani" – magyarázta a valóság­show-hős.

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

A bulvárlap Molnár Anikót, aki hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg, szintén faggatta intim testrészéről. Anikó állítja, egyelőre neki sincsen oka panaszra, de ha az idő úgy alakítaná a dolgokat, nem riadna vissza egy-egy intim beavatkozásról.

"Egyes hölgyek nemi szervük alakjával vagy a telítettségével elégedetlenek. Mások azért ke­resnek fel, hogy hüvelyszűkítő beavatkozást kérjenek, de meg lehet emelni a G-pontot is, ami az orgazmus elősegítésére szolgálhat. Sőt, akadnak implantátumok is, amelyeket be lehet helyezni a megfelelő részekre" – magyarázta a Borsnak egy plasztikai sebész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.