párkapcsolat szerelem Barátok közt nyaralás Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 73 éves színésznő, aki nemrég tért haza horvátországi nyaralásából, ezúttal párkapcsolati kérdésekről is nyilatkozott.

Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori sztárja még Horvátországban is híres, nyaralása során többen is felismerték és leszólították. „Az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor átmentünk Zadarba, és ellátogattunk a toronyba. Az ötödik lépcsőfokról visszafordult valaki, amikor meghallotta a hangomat. Azt mondta, kit érdekel Zadar, amikor itt van nekem Magdi anyus. Később hasonlóan jártam a plitvicei tavaknál is” – mesélte a nyaralásáról a Blikknek.

RTL Klub

A Békéscsabai Jókai Színház művésze, akinek korábban Koós János is udvarolt, azt is elárulta a lapnak, hogy egy hozzá hasonló férfira még most ia nyitott lenne: „Annyi udvarlóm volt annak idején, hogy ezek az életem végéig elkísérnek. Úgy, mint társ, már nem kéne senki, de ha valaki olyan jönne az életembe, akinek hasonló az érdeklődési köre, mint nekem, akkor azt nem hajtanám el” – mondta Zsóka.

Kiderült, ki törte ketté Fodor Zsóka tévés karrierjét

A Barátok közt Magdi anyusát sokáig alakító Fodor Zsóka régi titokról rántotta le a leplet. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Dekoltázsát szelfizte Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-lola-enekesno-dekoltazsat-szelfizte.htmlAz énekesnő, aki koncertről koncertre jár, imádja lekapni magát az anyósülésen. Ezúttal is egy igazán dögös képet sikerült készítenie magáról.TV + Sztárok--Hoppá! Nem lép fel többet Tóth Gabi?http://www.life.hu/sztarok/20150727-toth-gabi-enekesno-orokre-leszamolt-a-haknizassal.htmlNem kell több hakni Tóth Gabinak. Az énekesnő úgy nyilatkozott, félplayback fellépések helyett szeretne érzéseket és értékeket átadni.TV + SztárokOrigoMost végre tényleg nagyon csinos Baukó Éva: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150727-bauko-eva-elkepeszto-formaban-van-gyonyoru-fotot-posztolt.htmlA Tinderen nyomuló Baukó Éva, aki legutóbb fontos évfordulót ünnepelt (egészen pontosan azt, hogy már két éve nem ivott alkoholt, és nem fogyasztott tudatmódosító szereket), elképesztő formban van.TV + Sztárok--Luxusnyaralásra vitte családját Kökény Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-kokeny-attila-luxusnyaralasra-vitte-csaladjat.htmlLapinformációk szerint két év kihagyás után újfent teljesíthette családja álmát a 40 éves híresség, aki Velencébe vitte nyaralni szeretteit.TV + Sztárok--Sztárparádé lesz Guy Ritchie esküvőjén - Beckhamék, Clooney-ék, Pitték a vendéglistánhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-sztarparade-lesz-guy-ritchie-eskuvojen.htmlMadonna exe, Guy Ritchie hamarosan megnősül. A legnagyobb A listás sztárok biztosan ott lesznek.TV + Sztárok--Kész, vége, elolvadtunk! Johnny Depp denevérbébit etethttp://www.life.hu/sztarok/20150726-johnny-depp-deneverbebit-etet.htmlBezárhatjuk mára az internetet, megtaláltuk a nap képét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.