Máris eltemették Tóásó Előd feleségét, Maria Elenát

Forrás: Facebook/Maria Elena Fortun de Toaso -
halál feleség Tóásó Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pénteken meghalt Tóásó Előd felesége Bolíviában. A férfi akkor annyit tudott üzenni rajtunk keresztül az olvasóknak, hogy váratlanul érte kedvese elvesztése.

Eltemették Bolíviában Tóásó Előd feleségét. Maria Elenát La Pazban helyezték végső nyugalomra. Tóásó nem utazott, nem utazhatott el a szertartásra, a család egy koszorút küldött Dél-Amerikába - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Maria Elena Fortun de Toaso

A lap úgy tudja, Tóásó Előd nem tudta elkísérni feleségét utolsó útjára, hiszen ilyen rövid idő alatt ki sem tudott volna utazni Dél-Amerikába. Ráadásul neki nem is lenne tanácsos az országba belépnie, hiszen szabadulása után is alig tudott elszökni. Mint ismert, a Baptista Szeretetszolgálatnak kellett kalandos körülmények között kiszöktetnie egy eldugott határátkelőn.

Tóásó Előd teljesen megrendült felesége halálának hírétől, pénteken alig tudott a tragédiáról beszélni. "Megdöbbentem és megrendültem, teljesen váratlanul ért a hír. Augusztusban tervezte, hogy utánam jön Magyarországra. Erről most nem is tudok többet beszélni" - mondta akkor a Life.hu-nak a férfi.

Az orvosi jelentés szerint a harmincéves Elena egy rejtélyes fertőzés miatt vesztette életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.