Romantikus vacsorára vitte párja a mindenórás Nádai Anikót

szülés romantika Nádai Anikó terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi már csak arra várunk, hogy Nádai Anikó elárulja a trükkjét. Hogy csinálja, hogy mindenórás terhesen is ennyire gyönyörű?

Bármikor megszülhet Nádai Anikó. Párja gyertyafényes, romantikus vacsorára vitte, erről nem felejtett el képet megosztani Facebookján. A kismama egyszerűen sugárzik, csodálatosan néz ki.

Már lázasan készülődik a pár a kisfiuk érkezésére. Ilyen mesés babaszobával várják, amit Anikó saját kezűleg festegetett óriási pocival.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó
Minél öregebb vagy, annál durvább vibrátor kell: 85 és 100 éves szexguruk tanácsai (18+)http://www.life.hu/intim/20140910-shirley-zussman-100-eves-es-betty-dodson-85-eves-szexguruk-tanitjak-az-orgazmust.html"Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb" - írja Orgazmus két személyre című, 2006-ban megjelent könyvében Betty Dodson. De hogy miért is érdekes számunkra ez a szexuálpedagógus hölgy? Leginkább azért, mert augusztus 29-én betöltötte a 85 életévét, és aktívabb, mint valaha. Egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek!IntimThinkstockNyitott a szerelemre Fodor Zsókahttp://www.life.hu/intim/20150727-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-nyitott-a-szerelemre.htmlA 73 éves színésznő, aki nemrég tért haza horvátországi nyaralásából, ezúttal párkapcsolati kérdésekről is nyilatkozott.Intim--Baukó Éva elégedett a csúnyájával: "Az enyém baba"http://www.life.hu/intim/20150727-bauko-eva-elegedett-a-csunyajaval-nem-plasztikaztatna-meg-egyelore.htmlNéhány nappal ezelőtt rendezték meg azt az intim szépségversenyt, amelyen két magyar hölgy is előkelő helyen végzett. IntimOrigoLebuktak a pasik! Ezeket a fehérneműket szeretik a nőkönhttp://www.life.hu/intim/20150726-ezeket-a-bugyikat-melltartokat-szeretik-a-nokon-a-ferfiak.htmlTanga, nagyibugyi, francia, push-up, balconette, pánt nélküli - annyi fajta bugyi és melltartó létezik, hogy felsorolni is nehéz. De vajon mire kattannak a férfiak?Intim--Conchita Wurst feneket villantott edzés közben - Videó!http://www.life.hu/intim/20150725-conchita-wurst-kulonleges-ruhaban-jar-edzeni.htmlIgazán különleges ruhát választott magának az edzéshez, a szakállas nőként elhíresült énekes(nő).Intim--Robbie Williams így köszönti a reggelt Monacóbanhttp://www.life.hu/intim/20150725-igy-fest-a-vilaghiru-enekes-kora-reggel.htmlFeleségével együtt kívánt jó reggelt a világhírű énekes, aki az ébredésük után pár perccel rögtön lőtt is magukról egy kora reggeli szelfit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.