Megtudtuk! Ilyen a tökéletes nő Berki Krisztián számára

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
igazi tulajdonság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebsztár coelhói magasságokba emelkedett, és megmondta a tutit: pontosabban azt, hogy milyen nőre vágyik az igazi férfi.

Berki Krisztián érzelmi biztonságra és támogatásra vágyik. Ki gondolta volna ezt a magyar macsóról?

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Bármelyik nő el tudja költeni a férfi pénzét, tud ülni az autójában, feküdni az ágyában, és kívánságlistát készíteni. De csak egy igazi NŐ tud segíteni egy FÉRFINAK, hogy megvalósítsa céljait, támogatni őt az életben, buzdítani a sikerekért, dicsérni és pozitív energiával tölteni. Érzelmi biztonságot adni és nem cserbenhagyni a nehezebb helyzetekben! Csak így lesz valakiből igazi társ az életben" – írta le eszmefuttatását Berki, mi pedig csak annyit üzennénk neki, hogy ez visszafelé is így kellene, hogy működjön.

Csodás helyen nyaral a TV2 sztárja: Hangulatos fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150728-pal-denes-a-the-voice-gyoztese-csodas-helyen-nyaral.htmlÚgy tűnik, a The Voice győztese végre kipihenheti magát.TV + Sztárok--A nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--Hujber Ferenc: „Sosem utazom luxushelyre"http://www.life.hu/sztarok/20150728-hujber-ferenc-szinesz-nem-utazik-luxusnyaralasra-mert-szerinte-ott-csak-penzes-embereket-lathatna.htmlA színész úgy gondolja, nem neki való a pénzes emberekkel tömött, pálmafás medencékkel spékelt luxusnyaralás. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs - OrigoKucsera Gábor übercuki apa-fia szelfit készített gyerekével: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150727-kucsera-gabor-ubercuki-apa-fia-szelfit-keszitett-gyerekevel.htmlTápai Szabina kedveséről, Kucsera Gáborról és kisfiáról láthatunk egy édes képet a sportoló Facebook oldalán. Nem kellett sok, hogy elolvadjunk a két álompasi láttán.TV + Sztárok--Élvezi a kemény melót: Így még nem láttad Kiszel Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20150727-kiszel-tunde-kiprobalta-magat-langossuto-szakacsnokent-ment-neki-a-gyuras.htmlA naptárdíva új szerepben tündökölt: lángost sütött a Balatonon. Tünde nagyon élvezte a kemény melót. TV + Sztárok--Sarka Kata Bernie Ecclestonról:"Azt hiszem, új barátot szereztem"http://www.life.hu/sztarok/20150727-sarka-kata-uj-baratot-szerzett-maganak.htmlKata és a Magyarország szépének választott Kiss Daniella helikopterrel érkeztek a 30. Magyar Nagydíjra, ahol rengeteg sztárral találkozhattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.