Kate Upton elfelejtett bugyit húzni, és ezt ki is posztolta

bugyi meztelen kerek fenék Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagymellű modell egy lenge és persze átlátszó ruhában szellőztette meg meztelen fenekét, amit ráadásul ki is posztolt Instagram oldalára.

Kate, aki fiatalabb korában botrányos videóban táncikált, egy lenge kis ruhában élvezte a vasárnapi napsütést, ami a kerek popsiját is megvilágította. Nem véletlen, hiszen semmi sem takarta a tomporát, ami így bátran mutatta magát a ruha alatt.

Forrás: Instagram/ Kate Upton

Elkelt a kebelcsoda? Megkérték Kate Upton kezét

Napjaink egyik legszexibb nője, a kebelcsodaként emlegetett Kate Upton kezét baseballjátékos szerelme, Justin Verlander kérte meg. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A nők rémálma: az elmosódó tusvonalhttp://www.life.hu/trend/20150722-a-nok-remalma-az-elmosodo-tusvonal-larion-oscar-trukkjei.htmlImádsz tussal dolgozni, rajongsz a szexi cicaszemért, de télen-nyáron meg kell küzdened az elmosódó tusvonallal? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockMegmutatta új tetkóját David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150727-david-beckham-uj-tetkot-keszittetett-maganak-vajon-kinek-szanta.htmlA világhírű exfocista a minap igazán meglepte a rajongóit, amikor egy tetováló szalonból jelentkezett be az Instagram oldalán.TrendOrigoHódi Pamelát jól megdolgozták - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150727-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-parja-kozmetikushoz-ment-es-megszepult.htmlSzépségszalonban töltötte a délelőttöt Pamela és kislánya, Natasa Zselyke - a hölgyek gyors szépségkúrán vettek részt.Trend--Jennifer Lopez 46 évesen is elképesztően dögös fürdőruhában!http://www.life.hu/trend/20150727-jennifer-lopez-46-evesen-is-fantasztikusan-nez-ki.htmlA gyönyörű énekesnő egy jachton szülinapozott a hétvégén. A sztár bátran letagadhatna pár évet, fantasztkius alakját bárki megirigyelhetné.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--Így néz ki Király Linda smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150727-kiraly-linda-smink-nelkuli-szelfivel-lepte-meg-a-rajongoit.htmlAz énekesnő egy make-up mentes szelfivel köszöntötte a napot - a rajongói nagy örömére. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.