Arnold Schwarzenegger Ben Affleck Jude Law Ethan Hawke Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán robbant a hír, hogy a válását nemrég bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész.

Ben Affleck

Tíz éves házassági évfordulójuk után jelentette be a színész és felesége, Jennifer Garner, hogy elválnak. Régóta pletykálták, hogy valami nincs rendben a sztárpár házassága körül, de a válás valódi okáról eddig csak találgatások voltak. Tegnap azonban újabb információ látott napvilágot, miszerint Ben Affleck a 28 éves bébiszitterrel kavart, amire felesége rá is jött, így a lányt elbocsátotta. Ennek ellenére a színész tovább találkozgatott a lánnyal, ami véget is vetett Jennifer Garnerrel való házasságának.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Jude Law

A színésznek szinte kibogozhatatlan a szerelmi élete, annyi szerető, barátnő, feleség és gyerek van a képben. Így nem is meglepő, hogy Jude Law bejátszotta a bébiszitterel való megcsalás kliséjét is. Sadie Frosttal való öt éves házassága végén, 2004-ben kezdett kapcsolatot Sienna Millerrel, akivel egy filmforgatáson szerettek egymásba. Hamarosan a lánykérés is megtörtént, de az esküvőt lefújták, amikor kiderült, hogy a sztár lefeküdt a dadával. Ennek ellenére 2011-ig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Ethan Hawke

A színész és Uma Thurman színésznő 1998-ban házasodtak össze, és két gyerekük született. 2003-ban mentek szét, amikor a híresség megcsalta feleségét a bébiszitterrel. Későbbi interjúkban Ethan azt nyilatkozta, hogy nem a bébiszitterrel, Ryannel való kapcsolata miatt váltak el, és megvárta a válás kimondását, mielőtt ténylegesen kapcsolatot kezdett volna a nővel. A pár 2008-ban házasodott össze, azóta két gyerekük született.

Ethan Hawke és Ryan Hawke Forrás: AFP/Jason Merritt

Arnold Schwarzenegger

A Terminátornak négy gyereke született feleségétől, Maria Shrivertől. 2011-ben azonban kiderült, hogy a színésznek van egy ötödik csemetéje is, aki a bébiszitterrel való titkos kapcsolatából született. A nő, Mildred Patty Baena csak évekkel a szülés után vallotta be, hogy a gyerekének Schwarzenegger az apja. Utólag kiderült, hogy a nő és a színész felesége egy időben voltak várandósak, ami valjuk be, eléggé ciki. Schwarzenegger még ebben az évben lemondott Kalifornia kormányzóságáról, és bevallotta feleségének a történteket. Mivel egy színésznővel való félrelépése is kiderült közben, Maria beadta a válási keresetet.

Arnold Schwarzenegger Forrás: AFP/Jason Merritt

Gavin Rossdale

Máig sem tudni pontosan, hogy mi is történt Gwen Stefani férje és a dada között. 2012 novemberében robbant a hír, miszerint a 2002-ben házasodó sztárpár kapcsolata komoly válságban van. A pletykák szerint Gavin a dadával került romantikus kapcsolatba, de a férfi ezt végig tagadta, így a teljes igazság ma sem derült ki. A férfi szavának egyébként sokan nem hittek azok után, hogy 2004-ben kiderült: Gavinnek van egy törvénytelen lánya, Daisy, egy korábbi kapcsolatából, aki 1989-ben született. Az énekesnőt akkor teljesen lesújtotta, hogy a férfi ennyi ideig titkolózott előtte. A bébiszitteres sztori után mindenesetre elhatározta, hogy rendbe teszi a házasságát, és azóta meg is született harmadik gyerekük.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale Forrás: AFP/Angela Weiss
Ilyen lenne a meztelen Kate Uptonnal egy ágyban ébrednihttp://www.life.hu/intim/20150730-ilyen-lenne-a-meztelen-kate-upton-fehernemumodellel-ebredni-egy-agyban.htmlHála Sebastian Faena divatfotósnak, mindenkinek jutott egy kicsi a pucérkodó Kate Upton reggeli pillanataiból.Intim--Palotai testőr teregeti ki Katalin és Vilmos szennyeséthttp://www.life.hu/intim/20150730-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-es-a-kiralyi-csalad-szennyeset.htmlA brit királyi család élete mindig is sokakat izgalomban tartott, a palotában dolgozók pedig időről időre gondoskodnak róla, hogy egy-egy bizalmas részlet azért kiszivárogjon a sokak által irigyelt család életéből.Intim--Kiss Ramónának nem kell a pompahttp://www.life.hu/intim/20150730-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-nem-ker-a-pompabol.htmlA színésznőt nem kerülték el a szerelmi csalódások, amikből azonban sokat tanult. Most arról vallott, mi alapján választ párt magának. IntimOrigoLiptai Claudia: "Boldog vagyok, és nem akarok elkiabálni semmit"http://www.life.hu/intim/20150730-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-parkapcsolatarol-beszelt.htmlA TV2 csinos műsorvezetője és új szerelme még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, ezért Claudia nem akar semmit sem elkiabálni, de köszöni szépen, nagyon boldogok. Intim--Műpéniszt erősített a madárijesztőre, szexelt vele, majd meghalthttp://www.life.hu/intim/20150729-madarijesztovel-szexelt-es-meghalt.htmlSzörnyű bűz miatt tettek bejelentést egy argentin falu lakói. Kiderült, egy férfi holtteste indult oszlásnak, halála körülményei pedig szinte egészen hihetetlenek. IntimThinkstockVadul csókolózott 13 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20150729-heidi-klum-vad-csokkal-koszontotte-fiujat-a-szuletesnapjan.htmlA szupermodell a boy toyával nyaral Szardínián, ahol kettesben ünnepelték a fiú 29. születésnapját.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.