Ez lesz az év sztárválása? A szakítás szélén Julia Roberts és férje!

Julia Roberts házasság válás Danny Moder férj szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valami nem stimmel a hollywoodi sztárpár háza táján. A hírek szerint a férj, Danny Moder az, aki válást fontolgat.

13 év házasság után a válást fontolgatja Julia Roberts és férje, Danny Moder - állítja több külföldi sajtóorgánum, köztük az OK! magazin is.

Forrás: AFP/David Buchan

A lap információi szerint Modernek elege lett a színésznő érzelmi kirohanásaiból, mindemellett nem érzi, hogy egyenlő partnerek lennének ebben a kapcsolatban. Akárhogy is alakul, drága válás lesz, az biztos: a 3 gyerekes házaspár, akik 2001-ben találkoztak először A mexikói forgatásán, már 2 ingatlanjukat is eladásra kínálták. Ráadásul ne felejtsük el, hogy az egyik legjobban kereső hollywoodi színésznő vagyonáról is beszélünk, amelyet a Hollywood Life 225 millió dollárra becsült.

Vége! Ben Affleck és Jennifer Garner elválnak!http://www.life.hu/csalad/20150701-ben-affleck-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-elvalnak.htmlÚjabb Hollywoodi sztárpár csatlakozik az elvált hírességek táborához Jennifer Gardner és Ben Affleck személyében. A válást 10. házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be.Család--Curtis eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150730-curtis-eljegyezte-baratnojet.htmlMajka hűséges rapper társa, Curtis immár vőlegény. Az örömhírt most jelentette be a pár. Intim--Nick Cannon is megerősítette: valóban válnak Mariah Carey-velhttp://www.life.hu/intim/20141210-mariah-carey-exferje-nick-cannon-megerositette-hogy-kulonvalnak-felesegevel.htmlHivatalosan is vége: az énekesnő exférje egy reggeli műsorban beszélt megromlott házasságáról, a család fontosságáról és a gyerekekről.Intim--Debreczeni Zita Julia Roberts nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-debreczeni-zita-modell-julia-roberts-vilaghiru-szineszno-arnyekaban-jart-olaszorszagban.htmlOlaszországban kalandozik a szép modell, aki az Ízek, imák, szerelmek című film kultikus helyeire is ellátogatott és Julia Robertsként pózolt.TV + Sztárok--Woody Allen elárulta, mi a hosszú házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20150730-woody-allen-hosszu-ideje-tarto-hazassagarol-es-felesegerol-beszelt.html23 éve, hogy a világhírű filmrendező és komikus feleségül vette a nála 35 évvel fiatalabb nevelt lányát, Soon-Yi Prevint. Woody Allen most megosztotta a világgal, mitől működik a kapcsolatuk, amely annak idején hatalmas nagy visszhangot kapott szerte a világon.Intim--Így fest bikiniben a 47 éves Julia Robertshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-igy-fest-bikiniben-a-47-eves-julia-roberts.htmlA Micsoda nő sztárját a mexikói tengerparton kapták lencsevégre, ahol férjével, Danny Moderrel töltötte jól megérdemelt pihenését.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.