Kiss Ramónának nem kell a pompa

Forrás: Origo -
pompa szerelem Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt nem kerülték el a szerelmi csalódások, amikből azonban sokat tanult. Most arról vallott, mi alapján választ párt magának. 

Ramóna igazi konzervatív lány, aki számára a legontosabb, hogy a férfi tegye meg az első lépést, ő ugyanis sosem kezdeményez.

Forrás: Origo

"Rólam sokan azt hiszik, hogy nekem a pompa kell, a díszes autók, a mesés külföldi utak, pedig ez nem igaz. Sokkal közelebb áll a szívemhez egy Duna-parti piknik vagy egy lángos" - mesélte a Hot! magazinnak a Barátok közt csinos sztárja, aki nemsokára új területen villantja meg tehetségét.

Új frizurát villantott a gyönyörű Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150716-uj-frizurat-villantott-a-gyonyoru-kiss-ramona.htmlForgatási szünetre megy a Barátok közt, így most a szereplőknek egy icipici időre módjukban áll változtatni a külsejükön. Kiss Rami rögtön fodrászhoz sietett. Trend--Merész fotó! Így nyaral Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20150621-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-ausztriaban-raftingol.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője, aki legutóbb egy intim, barátnős képet tett közzé Instagram-oldalán, most ismét posztolt. Ezúttal nyaralásába engedett betekintést rajongóinak.TV + Sztárok--Kiss Ramóna szigorú böjtöt kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-szigoru-bojtot-kezdett-nem-eszik-hust-nem-iszik.htmlA Barátok közt Zsófija úgy döntött, eljött a változás ideje és kemény elhatározásra jutott.Ez Zsír!RTLKLUBJaj! Rémesen elcsúfította magát Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20150320-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-zsofia-elcsufitotta-magat-es-nagyon-ronda-lett.htmlA Barátok közt Zsófija megviccelte rajongóit és megváltoztatott külsővel pózolt. Úgy látszik, a színésznő szereti, ha nem csak a bombanőt látják benne.TV + Sztárok--Elvonulás a világtól – pár nap off néha kell!http://www.life.hu/ez-zsir/20150729-elvonulas-a-vilagtol-par-nap-off-neha-kell.htmlSokan érthetetlennek tartják, miért kell időnként teljes csendben és visszavonultságban, meditációval tölteni pár napot. Pedig ahhoz, hogy jobban megismerjük önmagunkat, igenis szükség van a befelé fordulásra, ezt pedig csak csendben, harmonikus környezetben és olyan társakkal érdemes megtenni, akik hozzánk hasonlóan alkalmazkodóak és keresik azt a fajta belső békét, ami egy meditációs elvonulás pár napja után a tudatba költözik. A Life.hu újságírója kipróbálta, milyen egy kis időt távol tölteni a világtól, és fantasztikus élményekkel gazdagodott.Ez Zsír!ThinkstockVisszaszámlálás indul! Hamarosan világsztárok özönlik el Budapestethttp://www.life.hu/kult/20150729-kulturalis-programajanlo-augusztus-elso-hetere.htmlMár csak órák kérdése, és megérkezik az augusztus, a nyár legizgalmasabb hónapja. Hogy is pöröghetnénk fel jobban, minthogy számbavesszük a legjobb programokat, és elkezdjük pakolni a bőröndöt, akár külföldre, akár csak a Hajógyári-szigetre készülünk egy jó fesztiválozásra...KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.