Az ember akkor képes a legkevésbé teremteni, amikor halott...

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat érzelmek kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párkapcsolatban elkényelmesedik az ember, a házasságban pedig  egyenesen eltunyul...

Bármennyire furcsán hangzik, egy párkapcsolatot jól működtetni nem magától értetődő dolog. A levegővétel az, sőt a szívverésünk is. Különösebb figyelmet nem fordítunk rá, mégis a legtöbb esetben jól működik.

Forrás: Thinkstock

Nos, a kapcsolatunk nem ilyen. Az addig – és csak addig – fog működni, amíg mind a két fél folyamatosan teremti. Bármelyikük leveszi róla a teremtés szándékát – és bármilyen okból kifolyólag teszi ezt –, sajnos abban a pillanatban elkezd ellenteremtődni. Természetesen nem azonnal zuhan szakadékba, és még csak egy piros lámpa sem kezd el villogni, ami a veszélyre figyelmeztetne, de a hanyatlás megkezdődött. Akárcsak az eldobott követ a lendület, valami még viszi előre egy ideig, mielőtt földbe csapódna, vagy ami talán még rosszabb, beáll egy minimális túlélési szintre, és ott vegetál.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Sok mindennel találkozhatunk ebben a világegyetemben, egy dologgal nem, az pedig a stagnálás. Valami vagy épül, vagy pusztul, de ugyanolyan nem marad. Gondolj csak bele! Ahogy felkerül az utolsó cserép az újonnan megépített ház tetejére, az épület abban a pillanatban pusztulni kezd. Lehet, hogy ezek a jelek egy jól megépített kastély esetében nagyon sokáig észrevétlenek maradnak, de az erózió elkezdődött. Egy kapcsolatban sem működik másként. Ezért évről évre, hónapról hónapra, hétről hétre, sőt, napról napra teremteni kell.

Tudod, az ember akkor képes a legkevésbé teremteni, amikor halott. Addig viszont ne tartsd vissza magad a teremtéstől.

Gyónás a plötyi péniszről - Íme, a meztelen igazság a szexterápiáról (18+)http://www.life.hu/intim/20150727-a-meztelen-igazsag-a-szexterapiarol-itt-van-minden-amit-tudni-akartal.htmlHa gondjaid vannak az ágyban, az utolsó dolog, amit valószínűleg akarsz, hogy egy idegen előtt kelljen beszélned erről, mert könnyebb a negatív érzéseket elnyomni vagy elhessegetni magadtól, vagy egyszerűen csak azt remélni, hogy majd legközelebb jobb lesz.IntimThinkstockGyakorold a derűt! Állítólag egyszer már egy férfi is megértette...http://www.life.hu/intim/20150728-pilat-gabor-gyakorold-a-derut-allitolag-egyszer-mar-egy-ferfi-is-megertette.htmlRossz alapanyagokból nem fogsz tudni jó vacsorát készíteni. Nem túl jó állapotban lévő, frusztrált embereknek nem lesz túl jó a párkapcsolata sem. Tehát akkor mi a megoldás? Ne legyél frusztrált! Nagyon jó tanács, mondhatom. Körülbelül olyan jó, mint amikor az orvos azt mondja a betegének: "Ne idegeskedjen annyit, árt az egészségének!"IntimThinkstockMinél öregebb vagy, annál durvább vibrátor kell: 85 és 100 éves szexguruk tanácsai (18+)http://www.life.hu/intim/20140910-shirley-zussman-100-eves-es-betty-dodson-85-eves-szexguruk-tanitjak-az-orgazmust.html„Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb” - írja Orgazmus két személyre című, 2006-ban megjelent könyvében Betty Dodson. De hogy miért is érdekes számunkra ez a szexuálpedagógus hölgy? Leginkább azért, mert augusztus 29-én betöltötte a 85. életévét, és aktívabb, mint valaha. Egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek!IntimThinkstockErotikus kommenttörténetek: Szex vaksötétben, 5 ember "szeme láttára" (18+)http://www.life.hu/intim/20140711-szex-es-orgazmus-hat-ember-tarsasagaban-vak-sotetben-nyilvanos-helyen.htmlA Life.hu olyan szexi sztorikra bukkant, amelyek szerzője ismeretlen, és amely kitalált vagy valós meséket az alkotók nyilvános fórumokon, hozzászólásként tettek közzé. Az erotikus kommentek között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, a névtelenség álarca mögé bújva ugyanis sokan minden gátlásukat levetkőzve ragadnak klaviatúrát. Jöjjön most Intim érintés története!Intim--Néha kell, hogy fájjon! Az élet útjelző táblái megmutatják, jó irányba haladunk-ehttp://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-hibakra-konfliktusokra-kudarcokra-es-betegsegekre-is-szukseg-van.htmlA tudomány nem fedezett még fel semmilyen védőoltást, ami megvédene minket saját magunktól.IntimThinkstockPofonok, időszakok, döntések, igazságok - Ideje végre elindulni!http://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-az-ido-elore-haladtaval-egyre-kevesebb-rahatasunk-lesz-a-dolog-alakulasara.html„Egy kicsit terhes vagyok.” Ez a mondat valószínűleg még sosem hagyta egyetlen nő száját sem, merthogy mi sem természetesebb annál, mint hogy vagy igen, vagy nem.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.