Woody Allen elárulta, mi a hosszú házasság titka

Forrás: AFP/Craig Barritt -
házasság feleség párkapcsolat Woody Allen mostohagyermek filmrendező nevelt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 20 éve, hogy a világhírű filmrendező és komikus feleségül vette a nála 35 évvel fiatalabb nevelt lányát, Soon-Yi Prevint. Woody Allen most megosztotta a világgal, mitől működik a kapcsolatuk, amely annak idején hatalmas nagy visszhangot kapott szerte a világon.

Woody Allen egyszerre zseni és botrányhős. A világszerte ismert filmrendező és színész 1997-ben vezette oltár elé mostohalányát, Soon-Yi Prevint, akivel állítólag már a Mia Farrow-val való házassága alatt is szexuális kapcsolatba bonyolódott.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Az idő őt igazolta, a frigy immár majdnem 20 éve tart, a 79 éves Woody Allen pedig elárulta, mitől működik a sokak által vitatott kapcsolatuk.

A korkülönbség nem akadály?

A szerelemre és a boldog házasságra - sajnos - nincs bevált recept. A sztárpárok egy része például a jelentős korkülönbségre esküszik. Vajon ez lehet a titok nyitja? A Life.hu itt járt utána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.