A vibrátortesztelés a világ legjobb munkája: Amikor pénz jár az orgazmusért

Forrás: Facebook/ Karleen Howden -
legjobb munkahely szexuális segédeszköz fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves Karleen Howden állítása szerint nagyon szerencsés, ugyanis ő tesztelheti a legújabb fejlesztésű szexuális segédeszközöket.

A lány, aki még fizetést is kap mindezért, pasiját is szívesen bevonja a tesztelésbe, sőt még anyukájának is kölcsön szokta adni a szexi kütyüket.

Karleen Howden Forrás: Facebook/ Karleen Howden

Karleen szerint, aki általában két új szexjátékot kap minden héten, övé a világ legjobb munkája. Barátja egyébként nagyon támogatja – ahogy ő fogalmazott – a karrierjében.

Pasijával Forrás: Facebook/ Karleen Howden
Bódi Sylvi ismét villantott: Szexi sellőlány letthttp://www.life.hu/intim/20150731-bodi-sylvi-ismet-villantott-es-szexi-sellolannya-valtozott-a-viz-alatt-a-maldiv-szigeteken.htmlBódi Sylvi tökéletes alakot villantott, méghozzá a tenger alatt - a halaknak jól kezdődött a napja.IntimOrigoFiatal modellre cserélte le exférje Kate Mossthttp://www.life.hu/intim/20150731-kate-moss-brit-modellt-egy-fiatal-victorias-secret-modellre-cserelte-le-exferje-jamie-hince.htmlNem sokáig búslakodott Jamie Hince: néhány nappal azután, hogy bejelentették válásukat a brit szupermodellel, a rocker máris a fiatal és gyönyörű Victoria's Secret-angyal, Jessica Stam mellett látták.Intim--Hoppá! Így csókcsatázik az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150730-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztese-es-parja-a-spoon-egyuttes-petije-forro-csokban-olvadt-ossze.htmlTóth Andi szerelmével, a Spoonos Petivel álomszép helyen nyaral, ahol a két fiatal szexi pózban forrt össze.Intim--Ez lesz az év sztárválása? A szakítás szélén Julia Roberts és férje!http://www.life.hu/intim/20150730-julia-roberts-es-danny-moder-valnak.htmlValami nem stimmel a hollywoodi sztárpár háza táján. A hírek szerint a férj, Danny Moder az, aki válást fontolgat.Intim--Gyönyörködj ÉNB Maja dekoltázsában a reggeli kávé mellett http://www.life.hu/intim/20150731-maja-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-dekoltazst-villantott-agyban-parnak-kozott.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest fondorlatos szőkesége ágyban, párnák között szelfizett, és mutatta meg dekoltázsát.Intim--Curtis eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150730-curtis-eljegyezte-baratnojet.htmlMajka hűséges rapper társa, Curtis immár vőlegény. Az örömhírt most jelentette be a pár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.