Megdöbbentő vallomás Iszak Esztitől: "Nagyon nehezen tudtam elfogadni magam"

Iszak Eszter elfogadás önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető csak úgy sugárzik mostanában, ám ez nem volt mindig így. Iszak Esztinek keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy hibáival együtt is el tudja fogadni önmagát.

Még a csodaszép Iszak Esztinek is idő kellett, mire hibáival együtt tudta elfogadni önmagát. A fiatal lányt korábban sok minden zavarta magán, az önbizalma felépítésén pedig a bántó kommentek sem segítettek, amiket néha kapott. A ma már stílusikonként emlegetett Eszti egy hihetetlenül őszinte bejegyzésben, Facebook oldalán mesélt erről a nehéz periódusról, hogy ezzel is erőt adjon a hasonló cipőben járóknak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Volt idő, amikor nagyon nehezen tudtam elfogadni magam, úgy, ahogy vagyok; zavart, hogy a száraz bőröm miatt állandóan cserepes a szám; karikás a szemem, függetlenül attól, hogy 3- vagy 13 órát alszom és meg sorolhatnám... és ezen azok a "kommentek" sem segítettek, amiket az utcán kaptam, például mikor lázasan mentem haza Dunaújvárosba vonattal anyukámhoz, és megjegyezték, hogy "na, ez is milyen lepukkant, mikor nem a tv-ben van, megcsinálva" de aztán eljött az a pont, mikor úgy éreztem, hogy elég időt pazaroltam arra, hogy mások véleményével foglalkozzak és magamat ostorozzam, így elkezdtem tudatosan megszeretni az apróbb hibáimat és önmagam is! És a legérdekesebb az egészben, hogy az az ember, aki szereti önmagát, nem érzi szükségét annak, hogy másokat bántson a megjegyzéseivel!" - írta Eszti, mi pedig tökéletesen egyetértünk utolsó mondatával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.