Fiatal modellre cserélte le exférje Kate Mosst

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Kate Moss modell házasság válás barátnő rockzenész Victorias Secret Jamie Hince
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig búslakodott Jamie Hince: néhány nappal azután, hogy bejelentették válásukat a brit szupermodellel, a rocker máris a fiatal és gyönyörű Victoria's Secret-angyal, Jessica Stam mellett látták.

Úgy tűnik, Jamie Hince még mindig a modellekre bukik. Nagyjából egy hete robbant a hír, miszerint a rocker és Kate Moss negyedik házassági évfordulójuk után elválnak, a The Kills gitárosa máris állítólagos új barátnője, Jessica Stam mellett bukkant fel egy menő hollywoodi bárban.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A The Sun informátorai szerint a 46 éves rocksztárt megölelte, majd gyengéden arcon simította a nála 12 évvel fiatalabb Victoria's Secret-modell, valamint sokat beszélgettek, nevettek és viccelődtek.

Jessica Stam lenne az új Kate Moss? Forrás: AFP/Theo Wargo

A Daily Mail ráadásul már Kate Moss fiatalabb kiadásaként emlegeti Jessicát - pedig jóval többet köszönhetünk a brit szupermodellnek, mint bárki másnak a világon. Nézd csak meg itt!

Tanulj a stílusról Kate Mosstól!

Ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. Van, hogy hipertrendi, de az sem ritka, hogy egy vintage ruhadarabjával divatot teremt. Néha kritizáljuk, máskor imádjuk őt, de egyénisége, na, az tényleg van neki. Lássuk itt, milyen trükköket leshetünk el a ma 40 éves modelltől!
Ez lesz az év sztárválása? A szakítás szélén Julia Roberts és férje!http://www.life.hu/intim/20150730-julia-roberts-es-danny-moder-valnak.htmlValami nem stimmel a hollywoodi sztárpár háza táján. A hírek szerint a férj, Danny Moder az, aki válást fontolgat.Intim--Nyitott a szerelemre Fodor Zsókahttp://www.life.hu/intim/20150727-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-nyitott-a-szerelemre.htmlA 73 éves színésznő, aki nemrég tért haza horvátországi nyaralásából, ezúttal párkapcsolati kérdésekről is nyilatkozott.Intim--Woody Allen elárulta, mi a hosszú házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20150730-woody-allen-hosszu-ideje-tarto-hazassagarol-es-felesegerol-beszelt.htmlMajdnem 20 éve, hogy a világhírű filmrendező és komikus feleségül vette a nála 35 évvel fiatalabb nevelt lányát, Soon-Yi Prevint. Woody Allen most megosztotta a világgal, mitől működik a kapcsolatuk, amely annak idején hatalmas nagy visszhangot kapott szerte a világon.Intim--Vége a szerelemnek! Cara Delevingne és barátnője szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150721-cara-delevingne-modell-es-enekesno-szerelme-anne-erin-annie-clark-szakitottak.htmlNyolc hónapnyi hevesen lángoló szerelem után a 22 éves modell és énekes barátnője között mindennek vége. IntimAFPAleska Diamond: "Szerelmes vagyok!"http://www.life.hu/intim/20150730-aleska-diamond-szerelmerol-beszelt.htmlA sztár egyelőre nem sokat árult el újdonsült kedveséről, akivel immár fél éve alkotnak egy párt. Annyit azonban bevallott: szerelmes!IntimFotó: Zsigmond László/Life.huInterneten talált rá a szerelem Krizbai Tecárahttp://www.life.hu/intim/20150710-krizbai-teca-enekesnore-egy-internetes-tarskereson-talalt-ra-a-szerelem.htmlA Csillag születik énekesnője a mai napig élete legjobb döntésének tartja, hogy regisztrált egy netes társkeresőre, ugyanis itt ismerte meg mostani kedvesét, Gábort.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.