Te megmondanád, hogy ez egy kétgyerekes anyuka teste?

Forrás: NORTHFOTO/Abaca -
Abbey Clancy szülés gyermek edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Abbey Clancy, brit modellt két hónappal a szülés után már fürdőruhában fotózták egy divatanyaghoz. Most újabb gyönyörű kép látott napvilágot a sorozatból.

Egyszerűen a lélegzetünk is eláll, ahányszor csak Abbey Clancy tökéletes testére pillantunk, melyet mindössze két hónappal a második gyermeke születése után villantott meg. A brit modellt fürdőruhában fotózták, a sorozat első, nyilvános képét már megmutattuk nektek, de most íme egy újabb, mely a kulisszák mögül készült:

Forrás: NORTHFOTO/Abaca

Ennél mélyebb betekintést ma nem kaphatsz Zimány Linda dekoltázsábahttp://www.life.hu/intim/20150801-zimany-linda-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlA gyönyörű modell edzés közben örökítette meg egyik legbecsesebb testrészét. Sokan ennél közelebb sosem juthatnak Linda dekoltázsához.Intim--Debreczeni Zita máris lecserélte Giannit?http://www.life.hu/intim/20150801-debreczeni-zita-ezuttal-egy-kikutyat-simogatott-egy-kavezo-teraszan.htmlA gyönyörű Debreczeni Zita ezúttal mást simogatott egy budapesti kávézó teraszán. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huAjjaj! Mészáros Dóra a vécéről kívánt jó reggelt mindenkinekhttp://www.life.hu/intim/20150801-meszaros-dora-playmate-a-vecen-ulve-szelfizett.htmlA playmate éppen dolgát végezte, amikor eszébe jutottak rajongói - gondolta, egy elég provokatív beköszönéssel dobja fel a reggelüket. Intim--Palotai testőr teregeti ki Katalin és Vilmos szennyeséthttp://www.life.hu/intim/20150730-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-es-a-kiralyi-csalad-szennyeset.htmlA brit királyi család élete mindig is sokakat tartott izgalomban, a palotában dolgozók pedig időről időre gondoskodnak róla, hogy egy-egy bizalmas részlet azért kiszivárogjon a sokak által irigyelt család életéből.Intim--Megdöbbentő vallomás Iszak Esztitől: "Nagyon nehezen tudtam elfogadni magam"http://www.life.hu/intim/20150731-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-oszinten-vallott-arrol-milyen-nehez-volt-elfogadnia-magat.htmlA gyönyörű műsorvezető csak úgy sugárzik mostanában, ám ez nem volt mindig így. Iszak Esztinek keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy hibáival együtt is el tudja fogadni önmagát.Intim--Vége a szerelemnek! Cara Delevingne és barátnője szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150721-cara-delevingne-modell-es-enekesno-szerelme-anne-erin-annie-clark-szakitottak.htmlNyolc hónapnyi hevesen lángoló szerelem után a 22 éves modell és énekes barátnője között mindennek vége. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.