Így napozz meztelenül és dögösen! A Victoria’s Secret modell megmutatja

Bahama-szigetek Shanina Shaik dögös meztelen Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shanina Shaik beavatott minket abba, hogyan kell tökpucéran és ízlésesen hemperegni a homokban.

A 24 éves egzotikus szépség a bahamai tengerparton mutatta meg bájait meztelenül és fürdőruhában is. A modellnek kifejezetten jól áll a csillogó víz, és a gyönyörű táj. Gyönyörűen fest a fotókon!

Forrás: Instagram/ Shanina Shaik
Forrás: Instagram/ Shanina Shaik

Minden idők legrosszabb esküvői tanácsaihttp://www.life.hu/trend/20150731-minden-idok-legrosszabb-eskuvoi-tanacsai.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek minden idők legrosszabb esküvői tanácsai, amiket semmiképp sem érdemes megfogadnod. TrendOrigoŐrület! Új trend terjed: a hajszövéshttp://www.life.hu/trend/20150731-hajba-szonek-mintakat-uj-divat.htmlAzt hiszed, még a hajfonás a divat? Tévedsz! Hódíts hajszövéssel a nyári fesztiválokon, de csak, ha nagyon bevállalós vagy. Trend--Vajna Timi luxusnapszemcsije ma mindent visz - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150731-vajna-timi-andy-vajna-felesege-extrem-napszemcsit-villantott.htmlIgazi divatdiktátor lett Andy Vajna felesége, aki megmutatta, milyen a jelenlegi napszemüvegdivat.Trend--7 tipp, amit érdemes megfogadni Audrey Hepburn fodrászátólhttp://www.life.hu/trend/20150731-7-tipp-a-szep-es-egeszseges-hajert-audrey-hepburn-fodraszatol.htmlPhillip Kingsley-t úgy emlegetik, mint Audrey Hepburn hajának megmentőjét. Annak idején ugyanis az általa készített kondicionálónak köszönhette ikonikussá vált frizurája egészségét a filmcsillag. Íme, Kingsley 7 jó tanácsa ahhoz, hogy neked is olyan könnyen kezelhető és gyönyörű hajad legyen, mint Audrey-nak volt!TrendOrigoŐrület, hogy néz ki Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150731-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-extrem-frizuraval-pozolt-egnek-allo-hajjal.htmlFurcsa frizurával pózolt az RTL Klub műsorvezetője, akit fodrásza vett kezelésbe, az eredmény pedig egy extrém séró lett.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huBugyi nélkül tornagyakorlatozik a modell a Fabulous címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150731-chloey-madeley-dogos-testu-meztelen-cimlaplany.htmlA brit tévés és modell, Chloe Madeley, aki az alakformálás elkötelezett híve, címlapon pózol – de még hogy!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.