Cristiano Ronaldót kikosarazták: íme a bombázó, aki megtette!

Forrás: Instagram/Alinelimaz -
Aline Lima Cristiano Ronaldo kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attól még, hogy valaki híres és gazdag, épp úgy ráfázhat a szerelemben, mint a földi halandók. 

Cristiano Ronaldót kikosarazták, méghozzá egy fiatal sminkes és modell, Aline Lima volt ilyen merész. A brazil szépséggel Ausztráliában találkozott a világsztár, aki utána az Instagrammon is nyomulni kezdett a lányra. Aline azonban elmondta, neki barátja van, aki nagyon nem örülne a félrelépésnek. A focista persze nem akarta annyiban hagyni a dolgot, ám a lány többet már nem reagált Ronaldo udvarlására.

Forrás: Instagram/Alinelimaz

Az is biztos, hogy a focista exe, Irina Shayk sem bánkódik már a szakításuk miatt: a dögös modell jelenleg Bradley Cooper ágyát melegíti.

Szexi szülinapos sztárok augusztusra: Isten éltesse az urakat!http://www.life.hu/intim/20150802-sam-worthington-jesse-williams-robin-van-persie-david-duchovny-chris-hemsworth-is-augusztusban.htmlIsmét izgalmas hónapnak nézünk elébe, legalábbis ami a sztárszületésnapokat illeti. A számtalan dögös színészlegenda mellett van jóképű focistánk, modellünk, és a kórházas sorozatok sztárjai közül is ketten augusztusban ünnepelnek. Lássuk hát, kikről is van szó!Intim--Te megmondanád, hogy ez egy kétgyerekes anyuka teste?http://www.life.hu/intim/20150801-abbey-clancy-modell-testerol-nem-lehet-megmondani-hogy-ket-gyerek-anyja.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Abbey Clancy, brit modellt két hónappal a szülés után már fürdőruhában fotózták egy divatanyaghoz. Most újabb gyönyörű kép látott napvilágot a sorozatból.Intim--Megdöbbentő vallomás Iszak Esztitől: "Nagyon nehezen tudtam elfogadni magam"http://www.life.hu/intim/20150731-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-oszinten-vallott-arrol-milyen-nehez-volt-elfogadnia-magat.htmlA gyönyörű műsorvezető csak úgy sugárzik mostanában, ám ez nem volt mindig így. Iszak Esztinek keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy hibáival együtt is el tudja fogadni önmagát.Intim--A vibrátortesztelés a világ legjobb munkája: Amikor pénz jár az orgazmusérthttp://www.life.hu/intim/20150731-a-szexualis-segedeszkozoket-tesztelo-lany-szerint-ove-a-vilag-legjobb-munkja.htmlA 30 éves Karleen Howden állítása szerint nagyon szerencsés, ugyanis ő tesztelheti a legújabb fejlesztésű szexuális segédeszközöket.Intim--Bódi Sylvi ismét villantott: Szexi sellőlány letthttp://www.life.hu/intim/20150731-bodi-sylvi-ismet-villantott-es-szexi-sellolannya-valtozott-a-viz-alatt-a-maldiv-szigeteken.htmlBódi Sylvi tökéletes alakot villantott, méghozzá a tenger alatt - a halaknak jól kezdődött a napja.IntimOrigoLiptai Claudia: "Van egy férfi az életemben, akit nagyon szeretek"http://www.life.hu/intim/20150731-liptai-claudia-a-tv2-az-50-millios-jatszma-musorvezetoje-uj-szerelmerol-meselt.htmlA műsorvezető óvatosan fogalmaz szerelmével kapcsolatban, aki egyelőre jól tűri a Claudiával járó népszerűséget.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.