A Balatonnál romantikázott Sarka Kata és Hajdú Péter

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
olasz étterem Sarka Kata romantika Hajdú Péter Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettecskén összebújba szelfizett Hajdú Péter és gyönyörű felesége. 

Sarka Kata és férje nemrég Rómában pezsegtek, most pedig a „magyar tenger" leghíresebb olasz éttermében, egy üveg jó bor mellett romantikáztak. A szépséges sztár pedig közösség oldalán osztotta meg a fotót, amitől a rajongók elolvadtak: „Jó " csaja " van ennek a Peti gyereknek !" – jegyezte meg viccesen egy kommentelő.

Sarka Kata Hajdú Péter Forrás: Facebook/Sarka Kata
A konyha ördöge: Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait ? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységekkel.TV + SztárokOrigoHová lett a sármos Christian Bale?http://www.life.hu/sztarok/20150802-christian-bale-a-batman-filmek-szinesze-sokkoloan-este.htmlSokkolóan fest a Batman-filmek sármos főszereplője. TV + SztárokOrigoTörőcsik Marit váratlanuk érte Sinkó László halálahttp://www.life.hu/sztarok/20150802-torocsik-marit-szinesznot-varatlanul-erte-kollegaja-sinko-laszlo-kossuth-es-jaszai-mari-dijas.htmlKollegái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész és családja is tiokban tartotta, hogy nagy a baj.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFelismered, melyik 90-es évekbeli sorozat sztárjai pózolnak a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150801-lucy-lawless-es-renee-o-connor-a-xena-a-harcos-hercegno-sorozat-sztarjai-igy-neznek-ki-ma.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek sikersorozatára, a Xéna, a harcos hercegnőre? Az alkotás két főszereplője most újra összeállt, igaz, csak egy kép erejéig. TV + SztárokOrigoVV Maci és Cooky közös slágerre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-vv-maci-es-cooky-kozos-slagerre-keszul.htmlKözös dalra készül a Való Világ 7 legsúlyosabb villalakója, VV Maci, és a rádiós Cooky.TV + SztárokOrigoPályát módosít Dukai Regina? Új munkakörben bizonyít a dögös modell: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-dukai-regina-modell-uj-munkakorben-mutatkozott-be-es-festonek-allt.htmlFestőnek állt a modell, aki egy vicces fotón mutatta meg, milyen amikor neki kell kipingálnia a lakást.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.