Hiánypótló szexalkalmazás! Így pontozhatod a férfiak teljesítményét

Forrás: Thinkstock -
szex értékelés alkalmazás teljesítmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lulu nevű alkalmazás tulajdonképpen egy társkereső, ahol kíméletlenül őszintén értékelhető a férfiak szexuális teljesítménye.

Az androidra és iPhone-ra is letölthető alkalmazás Amerikában már annyira népszerű, hogy minden negyedik felsőoktatásban tanuló nő regisztrálta magát. Az alkalmazás a következőképpen működik: miután megvolt a pasi, be lehet jelölni a párkapcsolat jellegét (egyéjszakás, ex, pár, barát stb.), majd egy tízes skálán máris értékelni lehet a teljesítményt. Arra is lehetőség van, hogy hashtagekkel véleményezzenek: #aputest #reggellelépett #jóértelembenperverz és így tovább.

Forrás: Thinkstock

A férfiak egyébként el is rejthetik mások elől az értékeléseket, de meglepően sokan vállalják nyíltan az eredményeiket. Már csak azt nem értjük, hogy miért csak a pasikat lehet véleményezni?

Így napozz meztelenül és dögösen! A Victoria’s Secret modell megmutatjahttp://www.life.hu/intim/20150801-shanina-shaik-victorias-secret-modell-meztelenul-es-dogosen-napozik-a-bahamakon.htmlShanina Shaik beavatott minket abba, hogyan kell tökpucéran és ízlésesen hemperegni a homokban.IntimOrigoA vibrátortesztelés a világ legjobb munkája: Amikor pénz jár az orgazmusérthttp://www.life.hu/intim/20150731-a-szexualis-segedeszkozoket-tesztelo-lany-szerint-ove-a-vilag-legjobb-munkja.htmlA 30 éves Karleen Howden állítása szerint nagyon szerencsés, ugyanis ő tesztelheti a legújabb fejlesztésű szexuális segédeszközöket.Intim--Kínos! Az utcán, fotósok előtt pisilt be a celebnőhttp://www.life.hu/intim/20150730-phoebe-price-bepisilt-az-utcan-a-fotosok-elott.htmlPhoebe Price, akit leginkább csak nagyon furcsa médiajelenségként lehet meghatározni, az utcán, méghozzá fotósok előtt pisilte össze magát.Intim--Csalfa sztárok! 5 híresség, akik összejöttek a bébiszitterrelhttp://www.life.hu/intim/20150730-ben-affleck-a-bebiszitterrel-csalta-meg-feleseget.htmlSzerdán robbant a hír, hogy a válását nemrég bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész.Intim--Vadul csókolózott 13 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20150729-heidi-klum-vad-csokkal-koszontotte-fiujat-a-szuletesnapjan.htmlA szupermodell a boy toyával nyaral Szardínián, ahol kettesben ünnepelték a fiú 29. születésnapját.Intim--Miley Cyrus viselkedésére elfogytak a jelzők: Imitált orál, pucérság és bimbihttp://www.life.hu/intim/20150724-miley-cyrus-leszopott-egy-kukoricat-meztelenul-strandolt-majd-kivilagitotta-mellbimboit.htmlMiley egy naptári napon szopott le egy kukoricát, meztelenül strandolt, majd kivilágította mellbimbóit. A celebnőnek nagyon nehéz napja volt, ugyanis rengeteg fontos dolgot kellett elintéznie.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.