párkapcsolat Spanyolország szerelem nyaralás Lola szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő külön töltött pár napot a kedvesétől, és szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs.

Szakításról vagy mosolyszünetről szó sincs, állítja az énekesnő, aki Spanyolországban látogatta meg barátnőjét – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Lola

„Már régóta tervezgettük a barátnőmmel, hogy meglátogatom őt Spanyolországban. Most pont egy kis leállás van a munkában, így kihasználva a pihis heteket, el tudtam utazni. Szerintem ebben semmi rossz nincs, hogy külön nyaraltunk Bencével. Én a barátnőmmel, ő a barátaival töltött egy kis időt, ami teljesen normális, de tudom, hogy ez nem mindenkinek ilyen természetes. Nem is kell messzire mennem, hiszen ott van az apukám, aki egy másik generáció, így ő sem érti, miért nem megyünk mindenhova együtt, hiszen az ő idejükben ez volt a normális. Ennek ellenére elfogadja, hogy sok minden megváltozott és azt is tudja, hogy attól még minden rendben van a kapcsolatommal" – mesélte Lola.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.