5+1 flörtölési technika, amit utálnak a pasik

Forrás: Thinkstock -
tippek ciki flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már ezer éve nem volt pasid, de magad sem tudod, hogy miért? Ha az alábbi 5+1 dologból valamelyiket is elkövetted eddig, inkább változtass a flörtölési technikádon.

1. Baba hangon gagyogás

Na igen! Ez két okból is problémás: azon túl, hogy bosszantó, a férfi arra gondolhat, hogy a babákat szexuálisan vonzónak találjuk. Ez nem a tuti flörtölős tippek egyike!

2. Levenni a sapkáját

Ezzel sem biztosan érjük el a célunkat, hiszen az a szegény srác sokszor valószínűleg okkal visel sapkát (rosszul áll a haja vagy kopaszodik).

3. Féltékennyé tenni

Vajon mi sül ki abból, ha nyíltan flörtölünk mellette egy másik sráccal a bárban? Féltékeny lesz? Igen. Ezek után akar majd találkozni veled? Nem biztos!

Forrás: Thinkstock

4. Közös érdeklődés szimulálása

Nincs azzal baj, ha nem tudsz semmit a hobbijáról, de egy teljes beszélgetést ne hazudj végig, ugyanis két perc alatt kiderül számára, hogy az általad ajnározott focista nem a Manchester United, hanem az AC Milan játékosa – amit te nem tudsz, mivel blöffölsz.

5. Nehéz játszma

A vágy, hogy meghódítson a férfi odáig is fajulhat, hogy fárasztja és előbb-utóbb megunja a folyamatos „bevehetetlen királylány vagyok” játékot és hoppon maradsz. Küldj neki jeleket, bármennyire is tiltaná a büszkeséged!

+1 Emocionális szövegek dekódolása

Szerelmes szívek, mosolygó arcok, kedves szavak. Na de mit jelent a pálma, a majom vagy a csillag smájli? Ezekből sok van, ahogy az előtte lévő halandzsából is, amit csak komoly fejtörés után tud megfejteni a srác. A helyzetet nem teszi könnyebbé az automatikus javítás a telefonodon, így nem csoda, ha misztikus helyett masztikust, kémény helyett keményt írsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.