Esküvőjük előtt dobta vőlegénye a transznemű szépségkirálynőt

Forrás: Northfoto -
modell esküvő műtét szépségkirálynő nemváltás transzneműség vőlegény milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videóbeszélgetésben tudatta a nemváltó műtétre készülő Tiffany-Rose Davies-szel multimilliomos vőlegénye: nem házasodhatnak össze, mert ő régen nős!

Néhány hete még Tiffany-Rose Davies esküvőjéről cikkezett a Life.hu, a nemváltó műtét előtt álló szépségkirálynő azonban a hírek szerint nem fog férjhez menni arab multimilliomos kedveséhez. Mi több, a már olyan régóta tervezett nemváltó operációja is később lesz esedékes.

Jövőre házasodott volna össze a multimilliomossal Tiffany-Rose Forrás: Northfoto

A 23 éves Tiffany-Rose-t nem sokkal azután ejtette gazdag szerelme, miután már a gyűrűt is kiválasztották együtt. "Olyan jól alakult minden. Kiválasztottam a gyűrűt, már megrendelni készült az ékszerüzletből. Rá pár napra írtam neki Skype-on, amikor visszaért Dubaiba. Nagyon csendben volt, tudtam, hogy valami baj van.

Még soha nem láttál ennyire menő esküvői táncot – Videó!http://www.life.hu/trend/20150808-meg-soha-nem-lattal-ennyire-meno-eskuvoi-tancot.htmlA hagyományos lassúzás mellett jó pár éve divatba jöttek a rendhagyó, kreatív esküvői táncok, amelyekkel az ifjú pár meglepi a vendégeket. Ennek egy kiváló példáját láthatjátok most!TrendOrigoCaitlyn Jenner transznemű nővel randizikhttp://www.life.hu/intim/20150709-caitlyn-jenner-es-candis-cayne-lehet-hogy-egy-par.htmlA Mirror információi szerint nem csak barinők, hanem szeretők is Caitlyn Jenner és Candis Cayne. IntimNorthfotoGuy Ritchie úgy szétcsapta magát az esküvőjén, hogy nem emlékezett fia beszédjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150808-guy-ritchie-tul-reszeg-volt-az-eskuvojen-ahhoz-hogy-emlekezzen-fia-rocco-beszedjere.htmlJúlius végén kísérte oltár elé modell kedvesét, Jacqui Ainsley-t a világhírű filmrendező, aki elmondása szerint egy szóra sem emlékszik abból, amit fia, Rocco mondott a szertartást követő beszédjében.TV + Sztárok--Hugh Hefnernek köszönheti karrierjét a transzszexuális Bond-lány, Caroline Cosseyhttp://www.life.hu/sztarok/20150624-caroline-cossey-a-transzszexualis-bond-lany-a-playboy-mogul-hugh-hefnernek-koszonte-meg-karrierjet.htmlCaroline „Tula" Cossey volt a világhírű nyuszis magazin első nemváltó műtéten átesett címlaplánya, aki később a Szigorúan bizalmas című James Bond-filmben is feltűnt.TV + SztárokOrigoElképesztő! 2 és fél milliót költött kutyája esküvőjére egy nőhttp://www.life.hu/news/20150808-2-es-fel-milliot-koltott-kutyajaa-csivava-eskuvojere-egy-no.htmlA 42 éves Helen Turner csivavája nagy napjára annyi pénzt költött, amit a normális emberek saját esküvőjükre szoktak kiadni.News--Viccből öltözött lánynak a veterán, majd rájött, hogy transzszexuálishttp://www.life.hu/intim/20150706-veteran-viccbol-lanyak-oltozott-es-rajott-hogy-transzszexualis.htmlA 31 éves iraki veterán, Danielle Gormley az egyik barátja buliján viccből szurkolólánynak öltözött. Ez az élmény rádöbbentette: igazából nőnek érzi magát.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.