Hoppá! Újra fellángolt a szerelem Heidi Klum és Seal között?

lesifotós puszi Seal Heidi Klum exférj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodellt exférjével kapták el a lesifotósok, amint éppen meghitten puszizkodnak. Vajon mit jelenthet ez?

A bombatestű Heidi Klum, aki manapság vadul múlatja az időt fiatal szerelmével, exével, Seallel puszizkodott a fotósok szeme láttára. A pár vacsorázni vitte a gyerekeket szombat este, majd Heidiék háza előtt érzékeny búcsút vettek.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Aggódnivalója azonban nincs a szupermodell 29 éves pasijának, ugyanis Seal új barátnője is velük volt az étteremben, sőt a baráti puszi is előtte csattant el.

A képeket itt nézheted meg!

A német szupermodell és a Grammy-díjas énekes közel 7 év házasság és három gyerek után döntött a válás mellett. Heidi 2012 áprilisában nyújtotta be a válópert férje ellen, két hónap múlva pedig a nyilvánosság előtt is vállalták döntésüket. A válást 2014 októberében mondták ki.
Bréking! Nicki Minaj terheshttp://www.life.hu/intim/20150810-nicki-minaj-enekesno-terhes.htmlAz énekesnőt valamiért nem igazán tudjuk elképzelni anyukaként – valószínűleg a botrányos stílusa miatt. Most azonban ideje megbarátkoznunk ezzel a gondolattal.Intim--Vége! Dér Heni és vőlegénye szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150810-der-heni-enekesno-es-volegenye-vincze-gabor-futballedzo-szakitottak.htmlAz énekesnő és a futballedző szerelme elfáradt, nem tudnak tovább együtt élni. Intim--Börtönbe került a férfi, aki meztelen képeket küldött szét 17 éves exbarátnőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150809-bortonbe-kerult-egy-24-fiu-aki-meztelen-kepeket-kuldott-baratjanak-a-17-eves-exbaratnojerol.html18 hónap fegyházra ítélték azt a 24 éves fiatal férfit, aki pucér fényképeket küldött 17 éves barátnőjéről egy barátjának.IntimThinkstockTöbb pásztorórára vágynak itthon az idősekhttp://www.life.hu/intim/20150809-tobbet-szeretnenek-szexelni-itthon-az-idosek-egy-friss-felmeres-szerint.htmlCsak úgy szomjazzák a szexet a magyar idősek, akik egy friss felmérés szerint több pásztorórára vágynának. IntimThinkstockTizenhét évvel fiatalabb kedvesével áll oltár elé Jennifer Lopez? http://www.life.hu/intim/20150809-jennifer-lopez-enekesno-is-gyorsan-oltar-ele-allna-fiatal-kedvesevel.htmlÚgy tűnik, a díva nem csak szórakozgat a nála 17 évvel fiatalabb Casper Smarttal, hanem nagyon is komolyan gondolja kapcsolatukat. Intim--Magyar milliárdos Zimány Linda új szerelme?http://www.life.hu/intim/20150810-zimany-linda-uj-pasija-egy-magyar-milliardos-vallalkozo.htmlAz Amerikát is megjárt magyar modell a hírek szerint saját maga újságolja ismerőseinek az örömhírt: újra szerelmes! A választottja állítólag nem más, mint egy magyar milliárdos, akivel korábban már volt köztük valami.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.