Forró ölelésben forrtak össze az X-Faktor sztárjai

Forrás: Facebook/Jakab-Péter Izabella -
X-Faktor Jakab-Péter Izabella szerelem Spoon ölelés Marci Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella és a Spoon együttes Marcija szülinapot ünnepeltek a hétvégén, ezt pedig egy cuki, remek hangulatú fotóval örökítették meg.

A két énekes szerelme a tehetségkutató után bontakozott ki, és akárcsak Tóth Andi és Peti, ők is nagyon jól mutatnak együtt. A két szőkeség vidáman mulatozott a hétvégén, mert Marcinak születésnapja volt. Bella pedig megosztotta a hollywoodi fogsort villantó fotójukat.

Forrás: Facebook/Jakab-Péter Izabella

„Családi szülinap Marcival" – írta a kép mellé Bella.

Tóth Andi dekoltázsát egy vékony csipkeréteg takarja csupánhttp://www.life.hu/intim/20150808-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-csipkes-toppan-villantott-dekoltazst.htmlAz X-Faktor győztese dögös ruhában vadította a rajongóit - ez aztán a zsenge kebelcsoda.Intim--ÉNB Alexa gyönyörű dekoltázsától még a hőmérő higanyszála is feljebb csúszikhttp://www.life.hu/intim/20150808-alexanak-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-gyonyoru-dekoltazsa-van.htmlNyáron a sztárok is jobban kitárulkoznak - már, ami az öltözködésüket illeti. Ennek köszönhetően ezúttal az RTL Klub üdvöskéjének dekoltázsába nyerhettünk mélyebb betekintést. Intim--Gianni helyett ismét mást ölelt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/intim/20150808-debreczeni-zita-modell-megmutatta-hogyan-szorit-szereton-es-forron-valakit-a-kebleire.htmlA modell nagyon szorosan ölelt át egy kis szőrmókot, aki jelen esetben nem a párja, Gianni volt.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián már nem dönt meg akárkithttp://www.life.hu/intim/20150805-berki-krisztian-sportolo-uzletember-mar-nem-dont-meg-akarkit-es-elmondta-miert-jo-szinglinek-lenni.htmlA magyar macsó őszinte interjúban vallott a párkeresésről és arról, hogy miért jó szinglinek lenni.Intim--Szerelme nélkül nyaralt Lolahttp://www.life.hu/intim/20150804-lola-enekesno-szerelme-nelkul-nyaralt-spanyolorszagban-a-baratnojevel.htmlAz énekesnő külön töltött pár napot a kedvesétől, és szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs.Intim--Szinetár Dóra: "Alig voltunk kettesben Zalánnal"http://www.life.hu/intim/20150806-szinetar-dora-szinesznonek-nincs-ideje-ferjere-makranczi-zalanra-es-csak-lopott-percek-jutnak-nekik.htmlA színésznő alig tudott egy-egy napot férjével, Makranczi Zalánnal tölteni házasságuk óta. Még nászútra sem volt idejük elmenni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.