Sosem látott fényképek kerültek elő Diana hercegnő esküvőjéről

Forrás: AFP -
fénykép esküvő aukció árverezés Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tucatnyi, eddig még nem látott fotó került elő a néhai szívkirálynő és Károly herceg 1981-es világhírű menyegzőjéről. A képek hamarosan kalapács alá kerülnek.

Jövő hónapban árverezik el Diana hercegnő és Károly herceg sosem látott esküvői fényképeit. A majdnem egy tucatnyi fotót ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

A Daily Mail által közölt képeket egy családtag készítette az ifjú párról, így pedig azokba az eddig még nem látott részletekbe is betekinthetünk, amelyeket az esemény egyetlen hivatalos fotósa nem örökíthetett meg.

Az 1981-es világraszóló menyegzőn ugyanis mindössze egy fotográfus volt jelen, ő pedig csak a fogadalomtétel után, a palotába való visszatérést követően készíthetett képeket. Az árverésre szeptember 24-én kerül sor a bostoni székhelyű RR Auctions aukciós házban.

Így hullott darabokra Diana hercegnő házassága

A mondás szerint minél fényesebb egy esküvő, annál rövidebb a házasság. Persze a királyi családok tagjai ritkán esküsznek szerény körülmények között - ráadásul még ez utóbbi sem garancia a tartós kapcsolatra. A Life.hu itt gyűjtötte össze a világ leghíresebb, kudarcba fulladt házasságait.
Ennél elbűvölőbb képet rég láttunk a hercegi párról - Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnnekhttp://www.life.hu/csalad/20150809-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-elbuvoloen-mosolyognak-ausztraliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Ausztráliában jártak, a Kék-hegységnél. Család--Döbbenetes titokra derült fény: merényletet terveztek Diana hercegnő ellenhttp://www.life.hu/news/20150810-terrortamadast-terveztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-ellen-egy-duran-duran-koncert-alatt.html1983 júliusában bombarobbantással akartak végezni Károly herceggel és a néhai Diana hercegnővel egy Duran Duran koncert alatt. Az együttes dobosa újra felidézte a 30 évvel ezelőtti történteket.News--Különleges szülinap: kastélyt kapott nagypapájától György herceghttp://www.life.hu/otthon/20150803-gyorgy-herceg-egy-juhaszkunyot-es-fara-epitett-hazikot-kapott-szuletesnapjara-karoly-hercegtol.htmlA kis György herceg alig töltötte be második életévét, de máris egy saját kastéllyal büszkélkedhet. Na jó, az épület technikailag inkább egy kunyhó, mintsem egy valódi kastély, de hát valahol neki is el kell kezdenie. OtthonNorthfotoDiana hercegnő unokaöccse megkérte Nicki Minaj kezéthttp://www.life.hu/intim/20150401-nicki-minaj-enekesno-kezet-megkerte-a-koncertje-utan-diana-hercegno-unokaoccse-louis-spencer.htmlEsküvővel viccelődött Lady Diana 21 éves unokaöccse, Louis Spencer és a hatalmas idomairól elhíresült énekesnő.IntimOrigoKatalin hercegnő letette a búvárvizsgáthttp://www.life.hu/csalad/20150802-katalin-hercegno-letette-a-buvarvizsgat.htmlMenő! Katalin hercegnőnek megvan a haladó nyílt vízi búvárvizsgája - akár 30 méter mélyre is lemerülhet.Család--Elárverezték Diana hercegnő 33 éves esküvői tortaszeletéthttp://www.life.hu/news/20140901-elarvereztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-33-eves-eskuvoi-tortajanak-egy-szeletet.htmlKörülbelül 300 ezer forintnak megfelelő összegért kaphatta meg egy szerencsés az egykori walesi hercegné és Károly herceg esküvői süteményét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.