Fluor Tomi legendásan szerelmes

Forrás: Instagram/Fluor Tomi -
Magyarorszg romantika szerelem Fluor Tomi London Szicília legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello frontembere ismét szerelmével szelfiezett, és nem is akárhol!

Fluor Tomi már többször megmutatta, milyen boldogok barátnőjével, Lottival, akivel nyáron Londonban és Szicíliában is romantikáztak pár napot. Most pedig Magyarországon kalandoznak, ráadásul találtak egy érdekes házat, ami megihlette az énekest egy fotó erejéig.

Fluor Tomi és barátnője Lotti Forrás: Instagram/Fluor Tomi

„Megtaláltam a helyem" – írta a kép mellé Tomi.

Hétköznapi törvényszerűség: Mindig azt kapod, amit jutalmazolhttp://www.life.hu/intim/20150811-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-mindig-azt-kapod-amit-jutalmazol.htmlMit gondoltok, az iskolában a tanárok kivel szoktak többet foglalkozni, a jó vagy a rossz diákkal? Természetesen a rosszal, hiszen neki van szüksége a felzárkózásra. A jó meg amúgy is tanul magától. Ez nagyon humánus magatartásnak tűnik, nem?IntimThinkstockByeAlex megunta, hogy összeboronálták Cinthya Dictatorral http://www.life.hu/intim/20150812-byealex-enekes-kinyilatkoztatta-baratnoje-van-es-cinthya-dictatorral-csupan-baratok.htmlAz énekesnek elege lett, hogy összehozták Cinthya Dictatorral, ezért súlyos sorokat vésett közösségi oldalára.Intim--Esküvő elhalasztva? Iszak Eszti összeveszett Dobrády Ákossalhttp://www.life.hu/intim/20150812-iszak-eszti-musorvezeto-osszeveszett-volegenyevel-dobrady-akos-enekessel.htmlA Sziget Fesztiválra a szerelmesek bár együtt érkeztek, nem töltötték egymás társaságában az időt. Az okokra hamar fény derült.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huFélmeztelen szelfivel kedveskedett követőinek Christina Aguilerahttp://www.life.hu/intim/20150812-christina-aguilera-enekesno-felmeztelen-szelfit-posztolt-instagramon.htmlAz énekesnő csak valami igazán személyeset szeretett volna megosztani magáról rajongóinak. Így hát ledobta melltartóját.Intim--Szex a föld alatt - A tokiói üzletemberek soha nem látott perverz világa - Sokkoló fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20150812-szex-a-fold-alatt-a-japan-tokioi-uzletemberek-perverz-vilagat-mutatja-meg-pawel-jaszczuk-sokkolo.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy minden országban van egy „föld alatti világ”. Egy hely, ahol bármi megtörténhet, és bárki korlátok nélkül kiélheti akár legperverzebb vágyait. Így van ez Tokióban is – a cseh származású Pawel Jaszczuk megörökítette a japán város másik, a közismertnél sokkal sötétebb arcát.IntimOrigoKedves Ferenc az élet császára: ők voltak a legnagyobb magyar szívtipró leghíresebb hódításaihttp://www.life.hu/intim/20150811-kedves-ferenc-uzletember-a-legnagyobb-magyar-szivtipro-bodi-sylvi-es-debreczeni-zita-utan-most.htmlA milliárdos üzletember szereti a cukormadarakat, előszeretettel gyűri a lepedőt a magyar márkát képviselő celebmodellekkel. Bódi Sylvi, Debreczeni Zita után jelenleg Zimány Linda kedveskedik Ferencnek.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.