Jessica Alba szexi dekoltázst villantott a nyaralás alatt

Forrás: Instagram/jessicaalba -
fotó színésznő szelfi nyaralás Jessica Alba villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű hollywoodi színésznő éppen a nyári vakációját tölti, de nem feledkezett meg a rajongóiról sem. Egy szelfivel köszöntötte a napot.

Jessica Alba rendszeresen mutat meg életének különböző pillanatairól fotókat a hivatalos Instagram oldalán, mellyel nem csak a rajongókat, hanem minket is lenyűgöz. A sztár nemrég még a családjáról is megosztott egy cuki nyaralásos fotót, azonban most egyedül pózol a kamerának. Jessica egy fekete bikinit visel, mely nem sokat takar a színésznő kebleiből. Abban mind egyetérthetünk, hogy a színésznő a legdögösebb mintamami.

Jessica Alba szexi dekoltázst villantott Forrás: Instagram/jessicaalba

Magyar sztárpasik, akik kívül-belül ismerik hazánk celebhölgyeithttp://www.life.hu/intim/20150812-igazi-csabitok-akik-az-agyukba-vittek-hazank-celebholgyeit.htmlA külföldihez hasonlóan a magyar sztárvilág bővelkedik olyan férfiakban, akik sok hölgy szívét törték össze az utóbbi években. Némelyikük igen hosszú listát tudhat a magáénak. Intim--Cseles ez a lány! Cserpes Laura mindenkit átverthttp://www.life.hu/intim/20150813-cserpes-laura-enekesno-mindenkit-atvert-a-szerelmi-eletevel.htmlBe kell valljuk, mi is bedőltünk annak a fotónak, amit pár napja a gyönyörű énekesnő kitett a közösségi oldalára. Akkor azt hittük, Laura végre bemutatta új szerelmét, most azonban kiderült, korántsem erről van szó...IntimOrigoIszak Eszti: "Köszönjük, jól vagyunk" http://www.life.hu/intim/20150813-iszak-eszti-a-viva-musorvezetoje-a-facebookra-posztolta-hogy-egyutt-van-dobrady-akossal.htmlA közösségi oldalon cáfolja a kapcsolata megromlásáról szóló híreket Iszak Eszti. A műsorvezető felháborodott posztot tett közzé. IntimOrigoÓriásheréket villantott Jared Leto: Sokkoló fotó!http://www.life.hu/intim/20150812-jared-leto-szinesz-enekes-oriasherekkel-sokkolt-kozossegi-oldalan.htmlA világsztár közösségi oldalán osztotta meg a világ legnagyobb heréit, nekünk pedig tátva maradt a szánk.Intim--Félmeztelen szelfivel kedveskedett követőinek Christina Aguilerahttp://www.life.hu/intim/20150812-christina-aguilera-enekesno-felmeztelen-szelfit-posztolt-instagramon.htmlAz énekesnő csak valami igazán személyeset szeretett volna megosztani magáról rajongóinak. Így hát ledobta melltartóját.Intim--Fluor Tomi legendásan szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150812-fluor-tomi-enekes-szerelmevel-baratnojevel-lottival-jarja-az-orszagot-es-egy-kulonos-hazra-akadtak.htmlA Wellhello frontembere ismét szerelmével szelfiezett, és nem is akárhol!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.