Újabb hirtelen sztárválás: Megan Fox két gyermekkel marad egyedül

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
válás Brian Austin Green Megan Fox Hollywood szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani és Jennifer Garner után, úgy tűnik, Megan Fox is szingli lesz, méghozzá két kisgyerekkel. 

Most már biztos: Megan Fox és Brian Austin Green 11 év együttélés után szakított. A pár 2010-ben házasodott össze - itt találtunk is édes fotókat az esküvőjükről. Most azonban a két sztár hivatalosan is bejelentette a válást.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Megan 6 hónapja költözött el a gyerekekkel a férjétől, a folyamatos viták forrása állítólag a színésznő karrierje volt. Megan ugyanis számtalan ajánlatot kapott, míg férje évek óta parkolópályán volt. A férfit pedig zavarta, hogy Megan képtelen volt otthon ülni, és igazi anyaként viselkedni. A párnak két gyermeke van: Noah 2 éves, Bodhi 18 hónapos.

Nem éri meg egymillió forint érzelmet pazarolni néhány forintnyi bosszúságrahttp://www.life.hu/intim/20150818-nem-eri-meg-egymillio-forint-erzelmet-pazarolni-nehany-forintnyi-bosszusagra.htmlAz emberek egy része mentális mocsokban él. A gyűlölet, a harag, a rosszindulat, a neheztelés, a bosszúvágy vezérli őket. Ezek az érzések persze nem ártanak annak a személynek, akivel szemben ezt érzik, viszont saját magukat folyamatosan pusztítják.IntimThinkstockHódi Pamela és Berki Krisztián újra egy pár?http://www.life.hu/intim/20150819-hodi-pamela-es-berki-krisztian-ujra-egy-par-hatalmas-olelkezos-fotot-osztottak-meg-maldiv-szigeteki.htmlHatalmas ölelkezős fotót posztolt Berki Krisztián a maldív-szigeteki nyaralásáról. Amikor mell a mellhez ér...Intim--Újabb fiatal játszópajtást talált magának Demi Moore?http://www.life.hu/intim/20150819-demi-moore-egy-ismeretlen-titokzatos-nala-sokkal-fiatalabb-ferfival-randevuzott.htmlA férfiról egyelőre nem sokat tudni, de hogy szemtelenül fiatal az 52 éves színésznőhöz, az biztos!Intim--Zoltán Erika: "Soha nem csaltam meg Robit"http://www.life.hu/intim/20150819-zoltan-erika-es-ferje-katai-robert-sosem-csalta-meg-egymast.htmlMár negyed évszázada hűségesek egymáshoz Zoltán Erika és férje, Kátai Robi. Zoltán Erika elárulta, férje még most is nagyon szerelmesen néz rá.Intim--Kínos! Kificcent híres énekesnő mellbimbója - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150818-kinos-kificcent-nicki-minaj-mellbimboja-egy-kanadai-koncerten.htmlNicki Minaj, az Anaconda című sláger énekese szereti megmutatni intim testrészeit. Azonban olyan vele is előfordulhat, hogy egy nem várt pillanatban villant egy hatalmasat.Intim--Felgyújtotta barátja péniszét egy nő, mert a férfi megcsalta (18+)http://www.life.hu/intim/20150818-felgyujtotta-baratja-peniszet-egy-no-mert-a-ferfi-megcsalta.htmlMíg csalfa barátja aludt, gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta péniszét egy nő. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.