Hoppá! Zsarolja Ben Afflecket a dadus - szexvideók és intim fotók vannak a szerető telefonján

Forrás: Northfoto -
szexvideó fotó Ben Affleck Jennifer Garner intim megcsalás dadus szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég robbant a bomba: Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évnyi házasság után válnak. Később aztán kiderül ennek oka is: Ben a 26 éves dadussal kavar. 

Christine Ouzounian, a fiatal dadus, aki elcsábította a hollywoodi színészt, fürdik a népszerűségben. Imádja a reflektorfényt, és úgy pózol a fotósok előtt, mintha valamilyen világsztár lenne. Sőt, a lány annyira élvezi a hirtelen jött hírnevet, hogy azt tervezi, botránykönyvet ír a történetükről, mert azt reméli, ezzel jó pár millió dollárt bezsebelhet.

Forrás: Northfoto

De a legutóbbi hírek szerint Christine-nek addig sem kell aggódnia a pénz miatt, Bentől ugyanis minden héten óriási összegeket kap. Hogy miért? Az OK! magazin forrása szerint a dadus mobiltelefonján több intim fotót és szexvideót őriz kettőjükről, és azzal zsarolja a színészt, hogy ha nem kap elég pénzt, ezeket is nyilvánosságra hozza.

Franciaágyon a szerelem - videó egy valódi kapcsolatról az elejétől a végééighttp://www.life.hu/intim/20150818-franciaagyon-a-szerelem-video-egy-valodi-kapcsolatrol-jack-tew-angol-rendezo-kisfilmje.htmlEgy angol filmes, Jack Tew megható rövidfilmet készített a szerelemről Me & You címmel, amit az egyik legnagyobb videómegosztón már közel 500 ezren láttak. Érdemes megnézned neked is. Intim--Jennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150820-jennifer-aniston-megmutatta-a-jegygyurujet-a-vilagnak-titkos-eskuvoje-utan.htmlHoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab!Intim--Nem csak a hódítás lehet izgalmas, hanem a gyors és hatékony szex ishttp://www.life.hu/intim/20150812-nem-csak-a-hoditas-lehet-izgalmas-hanem-a-gyors-es-hatekony-szex-is-irja-blogjaban-ligyija-ivanovna.htmlLigyija Ivanovna blogjában arról ír, miért is lehet jó az udvarlás nélküli, instant szex. IntimThinkstockA nők szinte bármivel tudnak maszturbálnihttp://www.life.hu/intim/20150729-a-nok-szinte-barmivel-tudnak-maszturbalni.htmlHa maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Az alábbiakban néhány nő arról vall, ők mihez nyúltak, amikor nagy volt a szükség.IntimA nők szinte bármivel tudnak maszturbálnihttp://www.life.hu/intim/20150729-a-nok-szinte-barmivel-tudnak-maszturbalni.htmlHa maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Az alábbiakban néhány nő arról vall, ők mihez nyúltak, amikor nagy volt a szükség.IntimBaukó Éva elégedett a csúnyájával: "Az enyém baba"http://www.life.hu/intim/20150727-bauko-eva-elegedett-a-csunyajaval-nem-plasztikaztatna-meg-egyelore.htmlNéhány nappal ezelőtt rendezték meg azt az intim szépségversenyt, amelyen két magyar hölgy is előkelő helyen végzett. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.