Válságban Katalin és Vilmos házassága? Károly és Diana sorsára juthat a fiatal pár

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
gond házasság válság válás Katalin hercegné Vilmos herceg párkapcsolati válság szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó hírek láttak napvilágot Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságáról, mely egyes pletykák szerint arra a sorsa juthat, mint annak idején Diana hercegnő és Károly herceg frigye. 

Egyre több sötét felhő árnyékolja be Vilmos herceg és Katalin hercegné idillinek hitt házasságát, egyes források szerint ugyanis a hercegi pár mostanában rengeteget veszekszik, és egyre kevésbé hajlandóak együtt mutatkozni. A gondok állítólag Sarolta hercegnő születése után jelentkeztek. Erzsébet királyné ugyanis egyre többször szeretett volna beleszólni abba, Katalin hogyan nevelje gyermekeit, a viták során pedig Vilmos sokszor nagyanyja pártjára állt. Most azonban valami más miatt is kiborult a bili.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Vilmos herceg nemrég kezdett el civil légimentősként dolgozni, a munka során pedig egy igazán csinos nőt rendeltek mellé társnak. Azóta egyre többet hallani, hogy nemcsak munkakapcsolat fűzi őket egymáshoz, és hogy a trónörökös félrelép a gyönyörű doktornővel, Gemma Mullennel, épp ahogyan annak idején Károly herceg is megcsalta Dianát. Egyes források szerint Katalinnál most telt be a pohár, és kérdőre vonta Vilmost az üggyel kapcsolatban, aminek olyan hatalmas veszekedés lett a vége, hogy azóta nem beszélnek egymással. Katalin még közös barátaik esküvőjére sem kísérte el Vilmost. A Daily Mail egyik forrása szerint pedig az is feltűnő volt az esküvőn, hogy annak ellenére, hogy Katalin testvére, Pippa Middleton és Vilmos együtt érkeztek a ceremóniára, később Pippa a lehető legnagyobb ívben kerülte a herceget. Mi azért nagyon reméljük, hogy a házasságuk nem jut Károly és Diana frigyének a sorsára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.