Milliárdokat fizetnének Kylie Jenner szexvideójáért

szexvideó szex Kylie Jenner kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajánlatot kapott a Vivid Entertainmenttől a fiatal modell, aki nemrég töltötte be 18. életévét: amennyiben pasijáról, Tygáról és róla szexvideó készül, 10 millió dollárt, vagyis csaknem 3 milliárd forintot fizetnek érte. 

Horribilis összeget fizetne a Vivd Entertainment Kylie Jenner és pasija, Tyga szexvideójáért. A vállalat vezetője, Steve Hirsch azt nyilatkozta, ha a fiatal lány olyan felívelő karriert szeretne, mint nővére, Kim Kardashian, akkor el kéne fogadnia az ajánlatot. A videóért egyébként 10 millió dollárt, azaz csaknem 3 milliárd forintot fizetne a Vivid.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

A pornókirály, Larry Flynt a TMZ-nek ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta: Kylie-nak mindenképp meg kellene fontolnia az ajánlatot, tekintve, hogy jelenleg nem is érne ennyit a pornópiacon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.