Így romantikázott Schobert Norbi és Rubint Réka a tűzijáték közben - Fotó!

Rubint Réka párkapcsolat romantika szerelem Schobert Norbert augusztus 20. tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mindig is tudtuk, hogy ha romantikáról van szó, Schobert Norbi nem ismer lehetetlent. Ezúttal is mindent megtett, hogy augusztus 20-át méltó módon ünnepelhesse szerelmével. 

Összebújva, szerelmesen, egy csodálatos panorámával rendelkező lakás teraszáról gyönyörködött a tűzijátékban Norbi és Réka, akik a hétköznapokban is sok időt fordítanak arra, hogy megőrizzék a tüzet kapcsolatukban. Így természetesen az augusztus 20-i ünnepnek is megadták a módját, és egy mehitt fotóval bizonyították, hogy szerelmük lángjai magasabbra csapnak, mint bármelyik tűzijáték.

Forrás: Facebook/ Rubint Réka
Figyelmességgel rajzolnak a férfiak kérdőjeleket a nők fejébehttp://www.life.hu/intim/20150820-pilat-gabor-figyelmessegre-fel-igy-rajzolnak-a-ferfiak-kerdojeleket-a-nok-fejebe.htmlRossz nyelvek szerint két oka lehet annak, ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nőnek. Egy: új az autó, kettő: új a nő.IntimThinkstockA Pszichológus Pasi: A vonzás törvénye - működik vagy sem?http://www.life.hu/intim/20150819-pszichologus-pasi-vonzas-torvenye-mukodik-nepbetegseg.htmlHosszútávú terveink között szerepel ott szerepel a lottó ötös, a életfogytig tartó boldogság, a szakmai sikerek és a megfelelő önbecsülés is. A Pszichológus Pasi ezúttal a vonzás törvényét veszi górcső alá, amelyet ha komolyan vennénk, talán nem húznánk gátat a saját életünk csodái ellen!IntimThinkstockBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelme erősebb, mint valahahttp://www.life.hu/intim/20150821-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szerelme-ujra-fellangolt-kozos-nyaralasukon.htmlÚgy tűnik, közös nyaralásukon még inkább fellobbantak az érzelmek Berki Krisztián és Hódi Pamela között - szerelmük útjába pedig semmi sem állhat. IntimOrigoHatalmas keblekkel dobja fel ezt az esős napot az ÉNB sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150819-enb-karola-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-melles-kepet-poszolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest tetovált szépsége, Karola tudja, hogy lehet felmelegíteni egy ilyen szörnyű, esős napot.Intim--Németh Kristóf három hétre elhagyta barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150819-nemeth-kristof-szinesz-harom-hetre-elhagyta-baratnojet.htmlA színész a kisfiával utazott Törökországba, ahová kedvese, Judit nem tartott a kis családdal.Intim--Judy bevallotta, hogy mentette meg házasságáthttp://www.life.hu/intim/20150819-judy-a-groovehouse-enekesnoje-bevallotta-hogy-mentette-meg-hazassagat.htmlA Groovehouse énekesnője bevallotta, kislánya születése után válságba jutott a kapcsolata.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.