Zimány Linda bevallotta, mit szeret a legjobban Kedves Ferencben

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
párkapcsolat szerelem vallomás Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég bombaként robbant a hír, hogy a szépséges Zimány Linda és Kedves Ferenc egy párt alkotnak. A modell most bevallotta, mit szeret legjobban a férfiban. 

Zimány Linda tiszta vizet öntött a pohárba, és a Story magazinban reagált azokra a vádakra, melyek szerint csak a jómódú férfiak oldalán keresi a boldogságot. Szerinte ha ez így lenne, akkor Amerikában maradt volna, és ott keres egy dollármilliárdost.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nem csak gazdag fiúkkal jártam. A legtöbb párom nem tartozott a tehetős emberek közé, és még Dzsudzsák Balázs is Újpesten élt, amikor mi összejöttünk, csak később jöttek a jól fizető szerződései" - mondta Linda, aki azt is elárulta, egy férfiban az intelligencia és a humor előbbre valóak neki, mint a külső megjelenés. Kedves Ferenccel való kapcsolatáról pedig azt is elárulta, a világ legszerencsésebb nőjének érzi magát, mert mellette érzelmi biztonságra lelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.