Párt Paddynek! Tinderen keresi szerelmét a legidősebb vombat

Forrás: Facebook/ Patrick the Wombat -
Tinder szerelem vombat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedülálló, cuki, szőrös harmincas keresi párját a Tinderen. Ja, és ő egy vombat. 

Vasárnap fújhatta el a harminc gyertyát Paddy, a vombat. Az ausztrál cukiság így a világ legidősebb, fogságban tartott vombatja. A Ballarat természeti parkban él, és jelenleg Tinderen vadászik szíve választottjára.

Forrás: Tinder

Rengeteg hírességgel találkozott már, például Nicholas Cage és Kirstie Alley is megrázta már a negyvenkilós erszényes mancsát.

"Bár a hím vombatok általában agresszíven viselkednek a nőstényekkel, ez Patrikcra nem igaz. Úgy tűnik, neki semmi baja a lányokkal, csak úgy döntött, hogy inkább szingli marad" - mondta gondozója, Julia Leonard az ABC Newsnak.

Forrás: Facebook/ Patrick the Wombat
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockEzért ne szídd sose az exedet másoknak: A jelenlegi párodat pedig főleg...http://www.life.hu/intim/20150824-pilat-gabor-ezert-ne-szidd-sose-az-exedet-masoknak-a-jelenlegi-parodat-pedig-foleg.htmlHallottál már olyat, hogy valaki nem elégedett a partnerével? És olyat, hogy szídja másoknak? “Meséljen az emberekről a szervezetben, ahonnan éppen ejött” - mondta a felvételiztető, akit arra kért a menedzsment, hogy segítsen kiválasztani egy kulcsfontosságú vezetőt az egyik terület élére...IntimThinkstockLe akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Jude Law Zimány Linda után egy új szőkével kavarhttp://www.life.hu/intim/20150826-jude-law-vilaghiru-szinesz-zimany-linda-modell-utan-egy-uj-szokevel-kavar.htmlA szívtipró színész habzsolja az életet, ám az eddig bevált sémát sutba dobta: a topmodellek helyett most egy átlagos szőkeséggel kavar.Intim--Így csókolja párját a világ második legszebb nőjehttp://www.life.hu/intim/20150825-kulcsar-edina-parjaval-csokolozik.htmlKulcsár Edina romantikus fotót osztott meg Facebookján, amin párjával csókolózik.Intim--Johnny Depp lánya Miley Cyrus csajával nyomul - Vajon mi van közöttük?http://www.life.hu/intim/20150824-miley-cyrus-csaja-a-vilagsztar-johny-depp-lanyaval-enyeleg.htmlA botrányhősnő több mint egy hónapja a Victoria's Secret modellel, Stella Maxwellel jár, aki egy igen túlfűtött fotózáson vett részt a Johnny Depp lányával.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.