Johnny Depp kiállt lánya mellett, aki szexuális beállítottságáról vallott

Forrás: Instagram/ Lily-Rose Depp -
támogatás LMBTQ fotó Lily-Rose Depp matrica Vanessa Paradis felirat szexualitás Johnny Depp póló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily-Rose Depp, a színész 16 éves lánya Instagramon vallott szexuális orientációjáról. Johnny Depp pedig egy fotóval üzente: mindenben támogatja a lányát.

A celebcsemete, aki modell édesanyjára, Vanessa Paradisra ütött, egy „We are you” feliratú pólóban pózolt többedmagával. Sokan talán átsiklanának ennek jelentősége felett, pedig ez egy LMTBQ-kampány mottója, vagyis a pólót felvéve a csoporthoz tartozónak vallotta magát.

Lily Rose Depp csatlakozott az LMTBQ-hoz Forrás: Instagram/ Lily-Rose Depp

A kampány főszervezője is egy fotóval támasztotta alá, hogy Lily-Rose csatlakozott hozzájuk.

A kampány főszervezője, iO Tillet Wright és Lily-Rose Depp Forrás: Instagram/iolovesyou

Annyira nem is lepődtünk meg a vallomásán, hiszen a lány, akire már a Chanel is felfigyelt, Miley Cyrus barátnőjével készített szexi fotókat, ráadásul munka után többször is találkoztak.

Lily-Rose Depp és Stella Maxwell munka után is együtt lógtak Forrás: Instagram/ Stella Maxwell

Miután a kampányfotó felkerült Lily-Rose közösségi oldalára, Johnny Depp ugyanilyen feliratú matricát ragasztott a nadrágjára, amit jól meg is mutatott a fotósoknak, jelezve, hogy mindenben támogatja a lányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.