Az ágyban szajha, a konyhában tündér, amúgy úrinő - Na, persze!

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat előítélet kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában és úrinő a társaságban? Esetenként persze a konyhában is lehet szajha...

Valahogy a férfiakra vonatkozóan nincsenek ilyen bölcseletek. Félreértés ne essék, nem szeretném védelmembe venni a nőket, nem is gondolom, hogy szükségük lenne rá, de időnként ebben mi, férfiak hajlamosak vagyunk kettős mércét alkalmazni.

Forrás: Thinkstock

Ha egy fiú lefeküdt 108 lánnyal, akkor ő a környék alfa-hímje, ha egy lánynak volt ennyi partnere, akkor ő egy ribi.

Más témában lehet, hogy fordított előjellel tudnánk példákat hozni, az is igazságtalan lenne...

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Az illetőtől minden alkalommal tökéletes magyarázatot hallanánk, hogy neki miért lehet, a másiknak miért nem. De valahogy ezekre az igazolásokra mintha szüksége is lenne, hiszen ha górcső alá tennénk az életét, azt tapasztalnánk, hogy ezen területek zavarosan működnek.

Mit gondolsz, te az élet mely területét nem fogod tudni 100 százalékban kézben tartani? Nos, éppen azt, ahol saját magadnál nincs minden rendben. Ez azt jelenti, hogy például egy késős szülő nem fogja tudni jól kezelni a gyerek késését? Igen azt jelenti. Az esetek nagyobb részében elnéző lesz, ugyanis neki elnézőnek kell lennie, a többinél pedig indokolatlanul kemény. És milyen jó lenne, ha ez csak a szülő-gyerek viszonylatában lenne igaz...

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockŐ Justin Bieber új barátnője - Vajon meddig tart a románc? http://www.life.hu/intim/20150827-szexi-modell-justin-bieber-uj-baratnoje.htmlA szexi modell annyira rabul ejtette az énekes szívét, hogy a világsztár új klipjében is szerepet kapott.IntimOrigoMindenhonnan kilóg Courtney Stodden mellehttp://www.life.hu/intim/20150827-mindenhonnan-kilog-courtney-stodden-melle.htmlCourtney Stodden mellei akkorák, hogy mindenhonnan kificcennek egy kicsit.Intim--Csak kihasználja kiszemeltje Harry herceget?http://www.life.hu/intim/20150827-jenna-coleman-szineszno-csak-kihasznalja-harry-herceget.htmlJenna Coleman elvileg már rég kitette volt barátja szűrét a herceg kedvéért, ám a legfrissebb róla készült képeken kézenfogva sétálgatott Richard Maddennel.Intim--Teljesen meztelenre vetkőzött Irina Shayk - Ilyen szexi fotót még nem láttál!http://www.life.hu/intim/20150827-irina-shayk-modell-teljesen-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlA gyönyörű modell minden képen szuper jól fest, legújabb fotójától azonban egyszerűen elállt a szavunk.IntimOrigoErzsébet királynő kiakadt Harry herceg új csaja miatthttp://www.life.hu/intim/20150827-harry-herceg-uj-baratnoje-jenna-coleman-miatt-akadt-ki-erzsebet-kiralyno.htmlA trónörökös legújabb választottja Jenna Coleman színésznő, akivel kapcsolatban van néhány ellenvetése a brit uralkodónőnek.IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.