Csézy négy éve minden hónapban 13 szál rózsát kap

házasság párkapcsolat rózsa házassági évforduló Csézy férj énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a házassági évfordulóján elmélkedett a tökéletes párkapcsolat titkáról, és elárulta, férjével mivel kedveskednek egymásnak.

Csézy augusztus elején ünnepelte első házassági évfordulóját, rajongóival pedig megosztott pár intim titkot kapcsolatáról.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

„Istenem, mintha csak tegnap történt volna minden. Emlékszem, az esküvőszervező azt mondta: ne hagyjuk, hogy elsodorjanak az események. Próbáljuk megélni a pillanatokat. Ott álltam a templom ajtajában és először semmit sem láttam, csak a virágokat. Aztán megpillantottam Őt is. Azt a férfit, aki a világon a legjobban szeret, és akit a világon a legjobban szeretek. Akitől négy éve, minden hónap tizenharmadik napján (a megismerkedésünk dátumán) kapok tizenhárom szál vörös rózsát" – írta az énekesnő, aki azért azt is bevallotta bizony viták náluk is előfordulnak.

„Nektek elárulok egy titkot: vannak viharos vitáink. Bizony, bizony nálunk is előfordul ilyesmi. Szerintem olyan nem is létezik, hogy két embernek mindig mindenben egyezik a véleménye, hát, nekünk sem szokott. Ráadásul én aztán ki is mondom, amire gondolok. Mindent és mindig, abban a pillanatban. Szerintem ez nagyon fontos" – írta Csézy.

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockFelháborodtak az emberek a meztelen testeken tálalt gyümölcsökönhttp://www.life.hu/intim/20150828-felhaborodtak-az-emberek-a-meztelen-testeken-talalt-salatakon.htmlSidney-ben található az a bár, amelyikről most a fél internet beszél. IntimOrigoErdei Zsolt nem akarja feleségül venni párját - Kiábrándult a házasság intézményébőlhttp://www.life.hu/intim/20150828-erdei-zsolt-vilagbajnok-bokszolo-kiabrandult-a-hazassag-intezmenyebol-es-nem-veszi-felesegul-parjat.htmlA világbajnok boxoló párja, Réka elfogadta, hogy egyelőre az esküvő és a házasság szóba sem jöhet a párkapcsolatában.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjra pornót forgat majd Cicciolina?http://www.life.hu/intim/20150828-allitolag-ujra-pornozni-akar-cicciolina-miutan-szerelmi-csalodas-erte.htmlEgy nős férfi miatt láthatjuk talán újra felnőttfilmben az egykori pornósztárt, akinek a fia is támogatja édesanyja ötletét. IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huAz ágyban szajha, a konyhában tündér, amúgy úrinő: Na, persze!http://www.life.hu/intim/20150827-pilat-gabor-egy-no-legyen-szajha-az-agyban-tunder-a-konyhaban-es-urino-a-tarsasagban.htmlEgy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában és úrinő a társaságban? Esetenként persze a konyhában is lehet szajha...IntimThinkstockIlyen feszes feneke van Mihalik Enikőnek: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150826-ilyen-feszes-feneke-van-mihalik-enikonek.htmlMihalik Enikő fenékszelfije olyan forró, hogy a monitor is felmelegedett tőle.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.