Szabó Zsófi: "Próbáltam titokban tartani ezt a szerelmet"

Szabó Zsófi párkapcsolat barátság szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja fél év után megmutatta szerelmét és arról is vallott, hogyan lett a régóta tartó barátságból párkapcsolat.

Szabó Zsófiról már régóta rebesgették, hogy egy Zsolt nevű, vele egyidős fiú oldalán találta meg a boldogságot. A színésznő most a hot! magazinban mesélt kapcsolatáról.

Forrás: Instagram/szabozsofi

„Tinédzserkorom óta ismerjük egymást, azóta, hogy benne vagyok a lovas sportban. Nem túlzok, ha azt mondom, legalább tíz éve" – kezdi Zsófi, aki éppen akkor futott újra össze a fiúval, amikor elhatározta, milyen társa vágyik.

„Arra jutottam, hogy nekem olyan társ kellene, akivel hasonló az érdeklődési körünk, aki egykorú velem, jóképű, intelligens, tanult, jó humorú" – magyarázta a színésznő, aki annak örül legjobban, hogy Zsoltnak nem a külsőségek számítanak, nem az érdekli akit a tévében lát, hanem neki tényleg az a lány kell, akit már régóta ismer. A pár jelenleg Nyíregyházán tölti a mindennapjait Zsolt otthonában.

Ha kíváncsi vagy Zsófi és párja cuki szerelmes fotójára KATT IDE!

Egzotikus szépségű lány varázsolta el Varga Viktorthttp://www.life.hu/intim/20150827-varga-viktor-enekest-egzotikus-szepsegu-lany-varazsolt-el.htmlAz énekest festményei és egy gyönyörű lány társaságában kapták lencsevégre Budapest egyik felkapott szórakozó negyedében.Intim--Jude Law Zimány Linda után egy új szőkével kavarhttp://www.life.hu/intim/20150826-jude-law-vilaghiru-szinesz-zimany-linda-modell-utan-egy-uj-szokevel-kavar.htmlA szívtipró színész habzsolja az életet, ám az eddig bevált sémát sutba dobta: a topmodellek helyett most egy átlagos szőkeséggel kavar.Intim--Judy bevallotta, hogy mentette meg házasságáthttp://www.life.hu/intim/20150819-judy-a-groovehouse-enekesnoje-bevallotta-hogy-mentette-meg-hazassagat.htmlA Groovehouse énekesnője bevallotta, kislánya születése után válságba jutott a kapcsolata.Intim--Óriásheréket villantott Jared Leto: Sokkoló fotó!http://www.life.hu/intim/20150812-jared-leto-szinesz-enekes-oriasherekkel-sokkolt-kozossegi-oldalan.htmlA világsztár közösségi oldalán osztotta meg a világ legnagyobb heréit, nekünk pedig tátva maradt a szánk.Intim--Esküvő elhalasztva? Iszak Eszti összeveszett Dobrády Ákossalhttp://www.life.hu/intim/20150812-iszak-eszti-musorvezeto-osszeveszett-volegenyevel-dobrady-akos-enekessel.htmlA Sziget Fesztiválra a szerelmesek bár együtt érkeztek, nem töltötték egymás társaságában az időt. Az okokra hamar fény derült.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huFluor Tomi legendásan szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150812-fluor-tomi-enekes-szerelmevel-baratnojevel-lottival-jarja-az-orszagot-es-egy-kulonos-hazra-akadtak.htmlA Wellhello frontembere ismét szerelmével szelfiezett, és nem is akárhol!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.