Hoppá! Újra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktor?

Fotó: Nánási Pál -
lesifotók párkapcsolat Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évnyi mosolyszünet után ismét együtt látták Cinthya Dictatort és Varga Viktort. Talán ismét egymásra talál az egykori szerelmespár?

A napokban együtt látták Cinthyát és Viktort, így mindenkiben felmerült a kérdés: újra együtt vannak? A Bors felhívta a sztárpárt, akik igen szűkszavúan nyilatkoztak az esetről:

Nagyon nem örülök, hogy valaki ennyire szemfüles volt!

– akadt ki az elkészült fotó hallatán az énekes, aztán megenyhült, és bevallotta: "Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak, és valóban sé­táltunk egy nagyot. Múltról és jelenről beszélgettünk, majd Cinthy buszra szállt, és hazament" – tette hozzá.

Fotó: Nánási Pál

Cinthya is hasonló vehemenciával reagálta le az esetet: "Annak idején pont azért ment tönkre a kapcsolatunk, mert az egész életünk a nyilvánosság előtt zajlott! Ezért a továbbiakban semmit nem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről. És szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben is tartaná. Értsenek meg!" – kérte határozottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.