24 éves csajszit újított magának a 68 esztendős Benkő Dániel

Forrás: Facebook/Benkő Dániel -
Benkő Dániel szerelem erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 68 esztendős Benkő Dánielt saját bevallása szerint is az tartja fitten, hogy folyamatosan az erotika körül jár az agya. Ezúttal pedig egy igen kiváló partnert is talált magának. 24 éves kedvesét Bazsarózsának nevezte el.

"Bazsarózsa egyszerűen csodálatos! Ránéztem az alakjára, és azonnal ez a szó jutott az eszembe róla. De festőként is megihletett, úgyhogy azonnal megörökítettem a kecses alakját" - magyarázta a Blikknek. Dániel a lapnak azt is elárulta, hogy a jövőben nagyobb közönségnek is szeretnék megmutatni közös produkciójukat, mert, hogy az is van nekik.

Benkő Dániel Forrás: Facebook/Benkő Dániel

"Szerintem jó párost alkotunk együtt, és bár jó ideje ismerjük egymást, csak pár hete kezdtünk el közösen dolgozni. Én tanítom őt gitározni, ő pedig engem táncolni – mondta nevetve a roppant hajlékony ifjú hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.