Fiúk a Tinderen - A legidegesítőbb dolgok azon a bizonyos huzigálós társkeresőn

Forrás: Thinkstock -
szingli társkereső Tinder idegesítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan időszakok, mikor az ember lánya egészen az ujjai görcsbe állásig simogatja a képernyőt jobbra-balra, de eredménye nem lesz a digitális bulinak, csupán felidegesedik. 

Ha tinderes fiú vagy, ismersz tinderes férfiakat, szeretnél tinderes férfi lenni, vagy ismersz valakit, aki szeretne az lenni, esetleg tinderes lány vagy, aki fiúnak adja ki magát, vagy bármilyen összeköttetésed van tinderes fiúkkal, mutasd meg nekik ezt a cikket, hogy megtudják, mennyi idegesítő dolgot tesznek, anélkül, hogy tudnának róla.

1. Elhúzom, de nem írok rá

A párba állós de sosem írós fiúknál bosszantóbbak talán csak az eltűnős pasik. Bár ők legalább megadják az esélyt egyszer. Érthetetlen, miért lájkol be, ha utána nem ír. Oké, a női egyenjogúság korában természetes, hogy a szebbik nem is ráírhat a férfira, miután párba álltak a társkeresőn, de azért mégis lovagiasabb lenne, ha a teremtés koronája kezdeményezne, nem?

Forrás: Thinkstock

Üzenjük az ilyen módon próbálkozó férfiaknak: Hajrá, írjatok rá a csajokra, ha párba álltatok, ugyanis épp a beszélgetés lenne a társkeresés lényege! Ha sosem írtok neki, sosem fogtok beszélgetni.

2. Szürke szamár a ködben

Beszélgettek, minden jól alakul. Egy hullámhosszon vagytok, egy-két bók is elhangzik, majd másnap újra ír, ismét jót dumáltok, Facebook-elérhetőséget cseréltek, és egyszer csak felszívódik.

Ennél még az is jobb lenne, ha az eltűnős pasi annyit írna, bocsi, mégsem érdekelsz már. Bocsi, láttam a képeidet, és ronda vagy. Bocsi, felszedtem valaki mást az elmúlt tizenkét órában, vagy igazából bármit. Ennyi tisztelet azért járna mindenkinek. Persze az a jogos kérdés is felmerül, ha nem jössz be neki, és soha többet nem ír, mégis miért tart meg az ismerősei között a Facebookon?

3. Sunglasses At Night

Vajon Tiga híres slágere inspirálta azokat a pasikat, akik egyetlen képet sem osztanak meg magukról, amin nincs rajtuk egy méretes napszemüveg? Esetleg ennyire szégyellik a szemüket? Talán meg szeretnék mutatni a komplett szemcsikollekciót?

Forrás: Thinkstock

Egyszerűen nem találunk ésszerű magyarázatot arra, miért nem töltenek fel ezek az urak egy olyan képet sem, amin látszik az arcuk.

4. Házas kókler

Óriási dilemma: Vajon kell-e szólni az ismerősünknek, akinek a férje társkeresőn hajtja a szoknyákat? Előfordulhat, hogy csak viccből van fent, sőt olyan is akad, aki nyílt lapokkal játszik, és az esküvői fotójával csajozik.

Kedves házasok, kérünk titeket, hogy ne tegyétek!

5. Cuki kutyás-cicás szélhámos

A cuki kutya természetesen mindig pluszpont, kivéve akkor, ha az úriembernek nincs a profiljában saját magáról képe, kizárólag Buksiról, Cirmiről, Lóriról. Kösz, nem, nem akarok sem papagájjal, sem egy német juhásszal randizni, légyszi töltsd fel magadról is fotót!

Forrás: Thinkstock

Sajnos az is megtörténik, hogy olyat húzol jobbra, akinek az édes pofa kiskutyája tetszett, és a férfit meg sem nézted. Ilyenkor abszolút te vagy a hibás, nem a négylábú, és nem is a gazdi. Azonban azoknak, akik arc nélkül, a szőrmókkal szédítenek, üzenjük, legyenek bátrabbak!

6. Miszter tükör, miszter autó

Autó előtt és tükörben, pláne vakuval pózolni ciki. Kérjük, ezt örökre jegyezzétek meg, és sose felejtsétek el. Soha!

7. A meztelen tag

Meztelen Tinder-profilkép. Ehhez kell valamit hozzátennünk?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.