Lola: Olyan férfira van szükségem, akire felnézhetek

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
férfi énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, fiatal, tehetséges, és jól tudja, milyen férfira van szüksége. Lola nemrég elárulta, mik azok a tulajdonságok, amelyek számára nagyon fontosak egy igazi pasiban.

Lola számára - ha szóba kerülnek a férfiak - az édesapja és a nagypapája remek példák arra, milyenek is legyenek az igazi férfiak. ,,Számomra a férfi fogalma az, amit édesapámtól és a nagypapámtól láttam. Mind a ketten nagyon erős egyéniségek, karizmatikusak, és ha valamit a fejükbe vesznek, végig is csinálják. Számomra a férfi olyan valaki, akire felnézhetek, akiben megbízhatok, aki mellett biztonságot érzek. Aki nem fél felelősséget vállalni, értem és a tetteiért" - vallotta az énekesnő a Borsnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hozzátette azt is, őt az fogja meg az ellenkező nem tagjaiban, ahogy reagálnak a világ dolgaira, és ahogy megoldanak váratlan helyzeteket, illetve az udvarlás. ,,Számomra nagyon furcsa, amikor egy férfi mindenképp meg akar felelni a klasszikus férfiideálnak. Kívülről tudja mindenki, hogy egy férfinak lovagiasnak kell lennie, ugyanakkor Casanovának, védelmezőnek... Számomra azonban a magabiztos, a döntéseit és annak következményeit vállaló férfiszerep a legfontosabb. Ha ezt nem találom valakiben, nem tudok vele mit kezdeni...Olyan férfira van szükségem, akire felnézhetek, de nem arra vágyom, hogy döntsenek helyettem és eltartsanak."

10 év? Ennyi ideje foglalt a Vasember, Robert Downey Jr.!http://www.life.hu/intim/20150829-robert-downey-jr-romantikus-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlA Vasember sztárja és felesége, Susan pénteken ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat!IntimOrigoSzent ég! Majdnem kiposztolta a csúnyáját Miranda Kerrhttp://www.life.hu/intim/20150829-miranda-kerr-modell-majdnem-kiposztolta-a-csunyajat-az-instagramra.htmlIjedten kattintottunk a gyönyörű modell, Miranda Kerr Instagram oldalára. Első látásra ugyanis úgy tűnt, a szépség többet mutat meg magából a kelleténél.IntimThinkstockMegnyugodhatunk, Kylie Jenner popsija még mindig kerek: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150829-kylie-jenner-popsija-meg-mindig-kerek-szexi-fotot-posztolt-a-celeblany.htmlMivel a kis Kylie Jenner is szorosan kapcsolódik a Kardashian-klánhoz, nem csoda, hogy neki is lenyőgöző testalkata van. Olyan formái vannak, hogy szinte nem is lehet felfogni ésszel...Intim--"Nem tudunk egymás nélkül élni" - Így mentette meg párkapcsolatát Rippel exfeleségehttp://www.life.hu/intim/20150829-megmentette-a-kapcsolatat-rippel-exfelesege.htmlÚgy tűnik, minden megpróbáltatást kibír Simó Vivien és párja, Laci párkapcsolata.IntimOrigo24 éves csajszit újított magának a 68 esztendős Benkő Dánielhttp://www.life.hu/intim/20150829-benko-danielnek-24-eves-baratnoje-van-bazsarozsa-a-neve.htmlA 68 esztendős Benkő Dánielt saját bevallása szerint is az tartja fitten, hogy folyamatosan az erotika körül jár az agya. Ezúttal pedig egy igen kiváló partnert is talált magának. 24 éves kedvesét Bazsarózsának nevezte el.IntimOrigoVége! Jennifer Lawrence és Chris Martin kapcsolatának tényleg lőttekhttp://www.life.hu/intim/20150828-jennifer-lawrence-es-chris-martin-szakitottak.htmlA sztárpár viharos kapcsolatának úgy tűnik, végleg befellegzett. Információk szerint a színésznő szakított, mert Chris képtelen volt az elköteleződésre.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.