házasság Michelisz Norbi autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házas ember lett a sikeres magyar autóversenyző - a hétvégén feleségül vette kedvesét, Johannát. 

Ennél boldogabb már nem is lehetne Michelisz Norbert, aki közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt: megnősült. ,,A legboldogabb napunk. Mindenkinek azt kívánom, hogy egy ilyen társat találjon!" - írta ki a magyar sportoló.

Forrás: facebook/Michelisz Norbert

Egy másik, nagyon bájos képhez pedig a következőket fűzte hozzá: ,,Az egyik legfontosabb puzzle a helyére került!"

A Blikk szerint a pár régóta ismeri egymást, állítólag egy iskolába jártak Hímesházán, kapcsolatuk 2010-ben kezdődött. Mi is gratulálunk az ifjú párnak!

Vége! Jennifer Lawrence és Chris Martin kapcsolatának tényleg lőttekhttp://www.life.hu/intim/20150828-jennifer-lawrence-es-chris-martin-szakitottak.htmlA sztárpár viharos kapcsolatának úgy tűnik, végleg befellegzett. Információk szerint a színésznő szakított, mert Chris képtelen volt az elköteleződésre.IntimOrigoFelháborodtak az emberek a meztelen testeken tálalt gyümölcsökönhttp://www.life.hu/intim/20150828-felhaborodtak-az-emberek-a-meztelen-testeken-talalt-salatakon.htmlSidney-ben található az a bár, amelyikről most a fél internet beszél. IntimOrigoErdei Zsolt nem akarja feleségül venni párját - Kiábrándult a házasság intézményébőlhttp://www.life.hu/intim/20150828-erdei-zsolt-vilagbajnok-bokszolo-kiabrandult-a-hazassag-intezmenyebol-es-nem-veszi-felesegul-parjat.htmlA világbajnok boxoló párja, Réka elfogadta, hogy egyelőre az esküvő és a házasság szóba sem jöhet a párkapcsolatában.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huAz ágyban szajha, a konyhában tündér, amúgy úrinő - Na, persze!http://www.life.hu/intim/20150827-pilat-gabor-egy-no-legyen-szajha-az-agyban-tunder-a-konyhaban-es-urino-a-tarsasagban.htmlEgy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában és úrinő a társaságban? Esetenként persze a konyhában is lehet szajha...IntimThinkstockÚjra pornót forgat majd Cicciolina?http://www.life.hu/intim/20150828-allitolag-ujra-pornozni-akar-cicciolina-miutan-szerelmi-csalodas-erte.htmlEgy nős férfi miatt láthatjuk talán újra felnőttfilmben az egykori pornósztárt, akinek a fia is támogatja édesanyja ötletét. IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huPuskás Petinek nincs ideje szerelmérehttp://www.life.hu/intim/20150828-puskas-peti-enekesnek-nincs-ideje-szerelmere-angelara-mert-egyuttese-a-the-biebers-egyre-sikeresebb.htmlAz énekes zenekara, a The Biebers egyre sikeresebb, ám a karriert és a magánéletet nehéz összeegyeztetnie Puskás Petinek.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.