Maga alatt van Susan Sarandon

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
párkapcsolat szakítás Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs túl jó formában a világsztár - még mindig exe miatt bánkódik. 

Barátai szerint Susan Sarandon mostanában nincs jó passzban: még mindig exkedvese, Jonathan Bricklin miatt bánkódik. A színésznőnél jóval fiatalabb férfi azonban hamar túllépett a kapcsolatukon: jelenleg Pablo Picasso unokájával, Marina Picassóval randizgat.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A 68 éves Sarandon és a 38 éves Jonathan Bricklin év elején szakítottak, de azóta is jóban vannak. Ez azonban megváltozni látszik, amióta a férfi a 64 éves Picasso unokával találkozgat. Vajon ennyire szereti az idősebb nőket Mr. Bricklin, netán csak azért a nagy rajongás, mert a világhírű festőművész unokája igen gazdag, és szívesen fektetne némi pénzt új udvarlója cégébe?

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockMichelisz Norbi feleségül vette kedveséthttp://www.life.hu/intim/20150830-michelisz-norbi-autoversenyzo-felesegul-vette-kedveset.htmlHázas ember lett a sikeres magyar autóversenyző - a hétvégén feleségül vette kedvesét, Johannát. Intim--Vajon nővel vagy férfival randizik Caitlyn Jenner?http://www.life.hu/intim/20150830-caitlyn-jenner-ferfi-volt-nove-operaltatta-magat-kikkel-randizzon.htmlCaitlyn Jenner igazán még maga sem tudja, férfira vagy nőre vágyik.Intim--24 éves csajszit újított magának a 68 esztendős Benkő Dánielhttp://www.life.hu/intim/20150829-benko-danielnek-24-eves-baratnoje-van-bazsarozsa-a-neve.htmlA 68 esztendős Benkő Dánielt saját bevallása szerint is az tartja fitten, hogy folyamatosan az erotika körül jár az agya. Ezúttal pedig egy igen kiváló partnert is talált magának. 24 éves kedvesét Bazsarózsának nevezte el.IntimOrigo10 év? Ennyi ideje foglalt a Vasember, Robert Downey Jr.!http://www.life.hu/intim/20150829-robert-downey-jr-romantikus-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlA Vasember sztárja és felesége, Susan pénteken ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat!IntimOrigo"Nem tudunk egymás nélkül élni" - Így mentette meg párkapcsolatát Rippel exfeleségehttp://www.life.hu/intim/20150829-megmentette-a-kapcsolatat-rippel-exfelesege.htmlÚgy tűnik, minden megpróbáltatást kibír Simó Vivien és párja, Laci párkapcsolata.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.