Naponta harminc férfit kellett kielégítenie a szexrabszolgának - Sokkoló vallomás

Forrás: Thinkstock -
durvaság szex szexrabszolga erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sunita Duanwar mindössze 14 éves volt, mikor foglyul ejtették egy bombayi bordélyban. Hónapokig egy kis szobában kellett élnie, és rendszeresen verték. 

Húsz évvel ezelőtt Sunita öt hónapon keresztül szenvedett fogvatartói miatt. Szexrabszolga-kereskedők arra kényszerítették ugyanis, hogy akár harminc férfival lefeküdjön naponta. 14 évesen, munka reményében érkezett Indiába, de helyette az emberkereskedőkhöz került, akik egy kis szobába zárták, gyakran verték is.

Sunita középen, fehér blúzban, a Shakti Samuha Alapítvány tagjaival Forrás: shaktisamuha.org.np

Ő azok között a szerencsések között volt, aki el tudott menekülni, és egész életét azóta annak szenteli, hogy más hasonló sorsú lányokat megmentsen. A nepáli földrengés óta egyre több lány jut szexrabszolga-kereskedők kezére.

"Az öt hónap alatt, míg bezárva éltem, napi harminc klienst kellett kielégítenem, és ötvenet ünnepnapokon. Közülük néhányan meg is vertek. Ha aludni akartam, akkor is felkeltettek, mert ha jött egy vendég, szexelni kellett vele. Nem mehettem ki a lerácsozott ablakú szobából, állandóan őrök figyeltek. Még a helyi rendőrök is le voltak fizetve, és szemet hunytak a házban lévő rabszolgalányok ügye fölött" - nyilatkozta a Daily Mailnek a lány, akit egy buddhista szerzetes mentett ki, és segített neki visszajutni Nepálba, a családjához.

Sunita most 36 éves, megalapította a Shakti Samuha Alapítványt, amelynek tagjai közül majdnem mindenki hasonló élményeket élt át.

Évente 7000 nepáli nőt és gyereket adnak el szexrabszolgának, közel 200 ezer nepáli dolgozik bordélyokban, főként Indiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.